<

За найбільшу кількість балів на ЗНО випускникам Володимира депутати пропонують виплачувати премію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 2.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Конкурс «Успішний педагог»‎, який проводили у Володимирі впродовж чотирьох останніх років, будуть проводити і надалі щорічно і безстроково. Крім того, запровадять і виплати премій випускникам, які здали ЗНО на максимальну кількість балів.

Відповідні депутатські запити авторства Віри Сєргєєвої та Олега Свідерського були підтримані депутатами міськради під час засідання сесії 2-го жовтня.

Рішення про запровадження конкурсу “Успішний педагог” було прийнято чотири роки тому за пропозицією депутата Сєргєєвої. З того часу, за її словами, нагородили близько 40 кращих педагогів міста премією у 10 тисяч гривень. Проте, прикро, зауважила вона, що мало хто з вчителів знає про те, що подібний конкурс у місті взагалі існує. Тому управлінню освіти варто провести інформаційну кампанію, а ще роз’яснити, що кандидатури педагогів для нагородження може подавати не тільки директор, але і батьківський комітет, педагогічна рада та ін.

Оскільки сесія 2-го жовтня була останньою для депутатської каденції, то Сєргєєва озвучила запит про видачу розпорядження міського голови, яким затвердити проведення конкурсу щорічно і безстроковово. Запит депутати підтримали.

Також депутати підтримали запит Олега Свідерського щодо розробки управлінням освіти, молоді і спорту положення виплати грошових премій випускниками за найбільшу кількість балів у ЗНО та участь у науковій роботі. За проголосованою пропозицією, нагорода за подібні досягнення буде не меншою 10-ти тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа