<

За кошти міського бюджету у Володимирі-Волинському капітально відремонтували двір на Луцькій вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 28.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Завершилися ремонтні роботи у дворі багатоповерхівок на вулиці Луцькій,158 у Володимирі-Волинському. Тут поклали новий асфальт на під’їзді до будинку і парковці, облаштували тротуари з бруківки, а також встановили лавочки.

Журналісти БУГу побачили виконану роботу 27-го грудня.

Місцеві мешканці зверталися про необхідність ремонту прибудинкової території уже давно, а також депутати, розповів начальник міського управління ЖКГ Віктор Фіщук.

За словами Ярослава Матвійчука, першого заступника міського голови, заїхати у двір раніше було практично неможливо, ситуація була критичною. На об’єкт у бюджеті 2019-го року знайшлися кошти. Виконала роботи Луцька ДПМК.

Загальна проєктна вартість виконаних робіт 878 тисяч 868 гривень. За ці кошти виконано 575 метрів квадратних асфальтобетонного покриття. Після вкладання асфальту, ПП “Ліски” поклало бруківку.

Голова місцевого ОСББ Дмитро Юзвенко розповів, що є ще чимало проблемних питань, які потрібно вирішити. ОСББ створили півроку тому, проте встигли модернізувати систему освітлення. На часі ремонт даху і вирішення питання енергоефективності.

“Потихеньку акумулюємо кошти. Ще плануємо наступного року благоустрій території вже за свої кошти, можливо, це буде співфінансування з міською радою, якщо вдасться. Треба модернізувати будинок в плані енергоефективності, встановити ІТП або, якщо міська рада проголосувала за розроблення проєкту про автономне опалення, то, можливо, перейдемо усім будинком на автономне опалення”, – розповів Юзвенко.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця