<

За кілька місяців у Володимир-Волинському ЦНАПі прийматимуть заяви на оформлення біопаспортів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:18 | 23.06.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го червня у приміщенні Володимир-Волинської міської ради провели круглий стіл  “Можливості та переваги безвізового режиму”. На заході були присутні представники державної міграційної служби, місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, начальники відділів і управлінь міськвиконкому, представники місцевого ЦНАПу та активні громадяни.

“Щоб отримати біометричний паспорт, треба звернутися у міграційну службу для його виготовлення. У цьому році за неповних 6 місяців ми зробили 3634 паспорта. Ціна біометричного паспорта 557,32 грн., якщо його виготовлення займає 20 робочих днів, і 810,32 грн. , якщо його зробити за 7 днів. Готові документи привозять у наше відділення тільки один раз на тиждень, у четвер. Тому виходить затримка ще у кілька днів. Черги у Володимир-Волинському відділенні міграційної служби на сьогодні дуже великі”, – розповів начальник Володимир-Волинського РВ УМДС України у Волинській області Віктор Давидюк.

Про те як перетнути кордон з біометричним паспортом та які документи ще потрібні для цього розповів присутнім заступник директора Володимир-Волинського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Степан Слащук. Він зазначив, що у пункті пропуску “Устилуг-Зосін” ще з першого дня безвізу діє консультаційний пункт центру.

“Біометричний паспорт можна буде через деякий час виготовити, звернувшись до ЦНАПу. З бюджету міста було виділено 250 тисяч гривень на придбання необхідної техніки для виготовлення біометричних паспортів та ІD-карток.”, – розповіла начальник Володимир-Волинського міськрайонного ЦНАПу Алла Троць.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер