<

За хабарництво судитимуть керівника відділу Володимир-Волинської ОДПІ та його заступника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 1.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Посадовців у червні затримали під час одержання хабара у 2,2 тис. гривень.

У Волинській області за хабарництво судитимуть керівника відділу Володимир-Волинської ОДПІ та його заступника. Про це повідомляє прес-слжуба ДФС.

“Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано для розгляду до Володимир-Волинського міськрайонного суду”, – йдеться у повідомленні.

При цьому у ДФС нагадали, що податківці були затримані співробітниками Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Волинській області  у червні поточного року “на гарячому”. Правопорушники вимагали та одержали від підприємця неправомірну вигоду у сумі 2,2 тис. грн за перереєстрацію останнього з загальної системи оподаткування на платника єдиного податку другої групи.

“У ході здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні вказаним посадовим особам податкової інспекції оголошено про підозру та пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)”, – додається у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер