<

У Володимирі-Волинському з військової частини втік військовослужбовець зі зброєю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:09 | 17.04.2019 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарів 10

Ввечері 16 квітня 2019 року зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович.

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механзованої бригади.

На військову службу призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області.

Командуванням військової частини вжито максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця. Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції.

Наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102.




коментарів: 10
  1. не треба наводити паніку і займатись демагогією – випадки втечі зі зброєю в руках відбувались в усі часи з усіх армій світу

  2. в 1977-1978 рр.як приходив в чехословаччину молодий призов всі ночі були безсонні.втікачів знаходили або під забором сонними або на дачах.якщо нормальні сержанти і офіцери в яких нема дідовщини то й втікачів не буде.в мене ніколи не було втікачів.а в піхоті бувало що й сержантів принижували.все залежить від командирів.

  3. якщо тікають солдати з військової частини , то може означати , що не все так добре в нашій армії , як каже дехто з високопоставлених політиків…

  4. То в нього з головою не все добре, і не треба робити армію та командирів в усьому винними, зараз солдати такі приходять на службу дибіли. А в даного ідіота крім зброї ще й боєприпаси є з собою, а тепер думайте своїми дурними головами що він може накоїти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер