<

«З Україною в серці»: пів сотні вчителів початкових класів громади Володимира взяли участь у квесті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 15.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
848
/ Коментарі відсутні

Більш як п’ятдесят учителів 1-4-х класів шкіл громади Володимира зустрілися 9-го червня у Володимирській гімназії ім. Олександра Цинкаловського, щоб пройти корисний і цікавий квест «З Україною в серці» та зрозуміти власні професійні потреби щодо опановування квестовими технологіями в освіті.

Допомагали вчителям початкової школи сформувати цілісне уявлення про дану технологію на прикладі практичної участі у квесті команда учителів-організаторів та консультантка центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Костюк, повідомляють у фейсбуці міської ради.

Сім команд зі шкіл громади пройшли сім різних локацій: вчились організації навчальної діяльності в умовах квесту, в центрі якого – дослідження, пошук, конструювання, комбінаторика, використання мобільних технологій та онлайн-інструментів для мобільних пристроїв.

А переможці – команда НВК № 3, отримали в подарунок подяки ВВЦПРПП, авторську екскурсію вечірнім містом від керівниці ТІЦу Ірини Ковальчук та професійну фотосесію на Князівському троні від викладачки педагогічного фахового коледжу Ольги Гудим.

У результаті учасникам заходу вдалося розширили професійний світогляд на основі компетентнісного підходу, успішно і легко пройшли нелегкий квестовий маршрут, а головне – отримали неймовірне задоволення від живого спілкування та співтворчості, що укріпило віру педагогів у непереможну Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер