<

З професійним святом привітали освітян у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 3.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

3-го жовтня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулися урочистості з нагоди Дня освітянина. Цьогоріч він припадає на 6-те жовтня.

Перед концертною програмою працівникам освіти міста і гостям свята школярі нагадали, що «війна – це дуже страшно». Вони зачитали листи українських дітей 6-12-ти років зі сходу України: те, що вони пишуть про побачене там і дитяче життя в умовах війни. Це розчулило присутніх. Загиблих захисників України вшанували хвилиною пам’яті.

З професійним святом освітян вітали Ярослав Матвійчук, заступник міського голови і Вячеслав Петрук, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Відзнаками та грошовими винагородами нагородили найкращих вчителів усіх освітніх закладів міста: дитячих навчальних закладів, шкіл, коледжів, училища.

“Приємно бачити сьогодні зміни в освітній системі країни: другий рік поспіль функціонує НУШ. В місті вкладаються ресурси для забезпечення матеріально-технічної бази, але запуск освітнього процесу без вчителів неможливий. Дві школи нашого міста – серед найкращих у Волинській області”, – виступив з привітанням Ярослав Матвійчук.

Уже третій рік поспіль цього дня нагороджують вчителів, відзначених премією міської ради «Успішний педагог». Їм вручили сертифікат на 10 тисяч гривень. Також відбулось нагородження переможців міського туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року» і «Вихователь року».

У подарунок для працівників освіти міста підготували концерт за участі міських колективів. Перед ними виступали ансамбль бального танцю «Колорит», зразковий ансамбль народного танцю «Веселка», тріо-експромт народної студії «Ладомир» ЦПО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер