<

З нагоди Дня міста у Володимирі-Волинському відбудеться онлайн-забіг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 2.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч місто Володимир-Волинський святкуватиме 1032-річницю від заснування. Попередні два роки, в рамках відзначення Дня міста, забіги для охочих організовувала місцева птахофабрика.

Як повідомили на офіційній сторінці підприємства у соціальних мережах, цьогоріч, уже третій забіг проведуть в онлайн-форматі.

“EPIKUR FUN RUN – святковий онлайн забіг для всіх, хто любить біг! Біг це легко, модно та здорово! Він допомагає стати краще, ефективніше і впевненіше в собі. За допомогою бігу ми відкриваємо нові межі й виходимо за рамки того, що раніше здавалося неможливим. 

Тож, біжіть з нами на EPIKUR FUN RUN –  25-го та 26-го липня у будь-якій точці країни та в зручну для вас годину, з дотриманням всіх правил карантину та соціальної дистанції. 

Яскраві емоції, зручні дистанції, безліч подарунків у лотереї та круті медалі  — все це чекає на зареєстрованих учасників”, – йдеться в повідомленні організаторів.

Любителям бігу пропонують 5 дистанцій на вибір:

  • 21 км;
  • 10 км;
  • 4,2 км (учасники віком від 14-ти років);
  • 1,6 км (діти);
  • 500 м (діти);

“Учасником забігу може стати будь хто. Для цього варто лише зареєструватися та обрати дистанцію для себе. Більш детально з умовами участі можна ознайомитися в Положеннях”, – пояснюють організатори.

Зареєструватися на забіг можна за посиланням.

Фото: з архіву БУГу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер