<

З листопада власники будинків у Володимирській громаді повиннні користуватись договором на вивезення твердих відходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 27.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1498
/ Коментарі відсутні

З 1-го листопада набуває чинності Публічний договір на вивезення твердих побутових відходів на території Володимирської громади.

Починаючи з листопада, кожен власник домогосподарства та квартири повинен буде користуватись цією послугою без підписання окремого договору і оплачувати її повністю чи частково, скориставшись пільгами або оформивши субсидію, повідомляють у фейсбуці комунальники КП “Полігон”.

Що таке Публічний договір?

Публічний договір – це договір зі споживачем на надання йому будь-якої послуги, а публічність дає право на укладання цього договору відразу з усіма споживачами конкретної послуги без підписання письмового примірника Сторонами.

В даному випадку між жителями Володимирської громади та КП «Полігон» укладається договір про надання послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ).

КП «Полігон» за результатами відкритого конкурсу є єдиним надавачем послуг зі збору та вивезення ТПВ в громаді. Послуги надаються усім без виключення мешканцям приватних домоволодінь і багатоквартирних будинків. Відповідно і сплачувати за отримані послуги мають всі. Пільговики та отримувачі субсидій повинні звернутись в управління соціального захисту населення.

Оплата послуг, заборгованість та відсутність сплати є порушенням, за яке настає відповідальність згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення та тягне за собою штрафні санкції.

Нарахування здійснюються на кожного мешканця згідно бази даних КП «Інформаційно-розрахунковий центр». При виникненні певної заборгованості, КП«Полігон» буде вимушене стягувати цю заборгованість у судовому порядку з усіма відповідними для боржника наслідками.

При виникненні будь яких запитань, можете звертатися за телефоном: тел. (03342) 3-13-03 у робочі години.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер