<

З’явилося відео ДТП під Володимиром за участю легковика та вантажівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 6.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
394
/ коментар 21

У мережі з’явилося відео з місця ДТП при виїзді з Володимира, яке трапилося ввечері 5-го грудня.

Віде опублікувала спільнота “Твій Володимир“. Як видно з відео, легковик занесло на зустрічну, прямо під колеса вантажівки.

Нагадаємо, ввечері 5-го грудня на виїзді з Володимира в сторону Луцька, у селі Фалемичі, трапилась ДТП з летальними наслідками.

Автомобіль Опель білого кольору зіткнувся з вантажівкою DAF, яка протягнула автомобіль ще декілька десятків метрів. Легковий транспортний засіб внаслідок ДТП зім’яло вщент.

Відомо, що двоє хлопців із легковика 1996-го і 1998-го років загинули на місці події. Також відомо, що вони жителі села Микуличі. Ще одного пасажира Опеля 1992-го року народження доставили у лікарню, він у важкому стані.




коментарів: 21
    • Зверніть увагу на авто яке рухалося попутно, воно виїхало з узбіччя, а моргали щоб дали дорогу

    • фарами моргали , щоб машина яка їхала перед ними дала дорогу кудись спішили, він і зїхав в сторону і дав дорогу , збережи нас Боже від наглої і несподіваної смерті,бо ця аварія так нас і вчить , неспішіть там приймають цілодобово.

  1. З відео видно що водій Опеля міг спокійно летіти собі далі прямо, не виїжджаючи на зустрічну, бо попередній автомобіль керуючись правилом ДДД (дай дорогу дураку) уступив йому дорогу. Скоріш за все він не був тверезий.

  2. Дятел що виїхав з кармана, ще б став покурив, бо повільніше їхати навряд чи можна. Нажаль багато таких “водіїв”, особливо чомусь вони на маршрутках часто зустрічаються.
    Водій білого опеля, якби їхав 50 км/год (а там населений пункт) – зміг би вчасно притормозити і уникнути трагедії.
    Технічний стан опеля також насторожує – різке гальмування і такий крутий занос (по ходу не всі колеса однаково тормозили).
    Шкода хлопців…

    • Ти взагалі знаєш що таке підрізав? Вони цей автомобіль бачили за 200 м перед собою

  3. Явно перевищення швидкості та технічний стан Опеля. Населений пункт!!!!!50 км/год.

  4. Скоріш за все у білого автомобіля добре гальмувало лише ліве колесо, тому і знесло на зустрічну. Не Їздіть на несправних авто і не перевищуйте.

  5. Опель мав можливість загальмувати, але цього не зробив. Чому? Мабудь тому, що мав не справні гальма ? Можливо тому і моргав, щоб дали йому дорогу ? Я не знаю в якому технічному стані був Опель, тому не маю права на звинувачення ! Але не так давно бачив авто, в якому гальмувало лише одне переднє праве колесо. На моє зауваження ,що авто небезпечне , молодий водій лише засміявся. Шкода хлопців. Нехай спочивають з Богом.

  6. А водій що виїхав з узбіччя, мабудь не на дорогу дивився а втикав в мобілку. Це є такий обовязок майже кожного українського водія , їздити з мобілою біля вуха.

  7. Водій автомобіля “opel” не справився з управлінням” скоріш за все за неналежний стан транспортного зачобу, вискочів на зустрічну смугу де потрапив під колеса вантажівки.

  8. Я один помітив що в у всіх статтях змінили положення того хто вижив? Спочатку писалося що водій вижив, а тепер пасажир

  9. автомобіль який почав рухатись в попутному напрямку не пересвідчився в безпечності маневру що, є виновником аварії, а автомобіль опель, значно перевищив швидкість, видно знак, населений пункт, швидкість була набагато вища від дозволеної, плюс фактор несправності гальмівної системи або гололід і відсутність водійських навичок, на відео видно що, попутний автомобіль встиг прийняти в право що, давало водію опеля змогу проскочити, ще невідомо про стан водія опеля на рахунок алкогольного спяніння, купа факторів які призвели до страшної трагедії, ніхто на дорозі від того не застрахований, земля пухом, нехай спочивають з Богом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа