<

З чого починати зміни у міському просторі Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 17.11.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17-го листопада в рамках проекту “Київський Діалог” у приміщенні Хабу “Creative studio” відбувся воркшоп : “Якісні зміни у міських просторах”. Участь  у заході взяли активісти, представники молоді та бізнесу, а також влади Володимира-Волинського. Провів захід  урбаніст і громадський діяч Олександр Шутюк.

Олександр Шутюк– один з найпомітніших урбаністів Львова. Ініціатор встановлення обмежувальних стовпців для протидії паркуванню на тротуарах, займається урбаністичними проектами з озеленення вулиць, співпрацює з Інститутом просторового розвитку Львівської міської ради.

” Нам вдалося трохи вплинути на політику Львова з озелененням, тому що кілька років тому взагалі ніяких нових дерев не висаджувалося на вулицях міста. Зараз вдалося привернути увагу до цієї проблеми. Треба кілька десятків років, щоб змінити ставлення людей до своїх міст. Наївно було б сподіватися, що в нас це вдалося б зробити за кілька років. Це довга робота, треба мати терпіння і не опускати руки після першої невдачі”, – розповів Олександр Шутюк

Олександр Шутюк  поділився досвідом якісних змін у міських просторах, а також дав відповіді на запитання учасників воркшопу про те, що можна змінити і як це краще зробити у міському просторі Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця