<

З 1-го грудня пенсії мешканців Володимира-Волинського і району зросли в середньому на 28,5 грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 5.12.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

З 1-го грудня у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму Володимир-Волинським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України у Волинській області були проведені перерахунки більше 13-ти тисяч пенсій. 

Великого зростання не зафіксовано, адже це не є збільшенням пенсій, а їх прирівнянням до прожиткового мінімуму, який з 1-го грудня збільшився з 1452 до 1497 грн. В середньому пенсії мешканців Володимира-Волинського і району збільшилися на 28,5 грн. Про це інформують у Володимир-Волинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду. Потреба у виплаті пенсій на грудень склала 31 мільйон 553 тисячі гривень. Вона виросла на 319 тисяч гривень в порівнянні з попереднім місяцем.

У державі у наступному році заплановано 5 підвищень та прирівнянь до прожиткового мінімуму пенсій. Так з 1-го січня пенсії підвищать для військових пенсіонерів.

Ще одне підвищення пенсій відбудеться з 1-го березня наступного року. Воно торкнеться всіх категорій громадян – загалом 10 мільйонів пенсіонерів. Прогнозовано виплати з пенсійного фонду зростуть на 12-17%. Про це повідомив раніше віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

Також перерахунки пенсій планують провести на початку квітня, липня та грудня 2019-го року.




коментарів: 3
  1. ось зараз депутати Верховної Ради прийняли бюджет на 2019 рік де значно збільшили витрати в тому числі на збідьшення заробітних плат силовиків , в тому числі прокурорів , поліції , тай на місцях чиновники теж вже безрозмірно тягнуть гроші з місцевих бюджетів собі на зарплату. А було б справедливо і логічно , щоб цей розмір збільшення ( 28,5 грн )був спочатку призначений як раз депутатам Верховної ради та іншим державним та місцевим владним мужам , бо толко він їхньої роботи щось не видно…

  2. Геноцид продовжується вже 27 років ,а компартійна бидлота за цей час нахапала мільярди і не заробила ,а накрала ,як з приватизаціі ,так і з позик МВФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок