<

Юна володимирчанка бере участь у дитячому шоу «Маленькі гіганти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 15.10.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Минулої неділі на телеканалі «1+1» стартувало нове дитяче телешоу «Маленькі гіганти» у якому малеча ділиться своїми талантами та уміннями з відомими українськими зірками та глядачами. Серед найталановитіших дітей країни і 7-річна Олександра Животягіна – учениця 2-А класу Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського.

Згідно з правилами, на першому етапі проекту зіркові наставники відбирають юних талантів у свої команди, щоб далі разом з ними реалізувати їхні здібності і мрії, і вести до перемоги. Основні претенденти на місця в команді виходять на велику сцену, де остаточне рішення приймають вже зіркові судді, – пише Слово Волині

Жвава, весела Сашуня підкорила зіркове журі – Юрія Горбунова, Олену Шоптенко та Наталю Могилецьку своєю артистичною декламацією вірша. Зал після виступу талановитої дівчинки скандував : «Молодець!». Під час спілкування з журі безпосередня другокласниця розповіла «по секрету» про хлопчика, який їй симпатизує та поділилась «найзаповітнішою» мрією : «Щоб мене любили всі хлопці і поїхати на море» на що Юрій Горбунов відповів: «Після цього ефіру у тебе буде лише одна мрія – поїхати на море».

За право далі брати участь у конкурсі в категорії «Оригінальний жанр» у складі команди зіркового тренера Ольги Фреймут, Олександра змагалась з хлопчиком Дмитром – колекціонером жуків. Більшість голосів судді віддали Саші, чим продовжили участь юної володимирчанки у наступному етапі шоу «Маленькі гіганти».




один коментар
  1. Саша молодчинка!!!Дуже артистична і енергійна дівчинка.Шкода,що вірш,який вона читала настільки безграмотно скоротили,що став незрозумілим сюжет.Потрібно дати можливість дитині показати свій талант,а не витрачати ефірний час на всілякі дурниці.А мала дуже харизматична!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця