<

«Євробачення по-володимирськи»: жителів Володимира-Волинського запрошують взяти участь в онлайн-конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 7.05.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Культурно-мистецький центр Володимира-Волинського оголошує міський онлайн-конкурс «Євробачення по-володимирськи». До участі запрошують дітей та молодь віком від 5 до 20 років. Дистанційний захід присвятили до Дня Європи в Україні.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці центру.

Конкурс проводиться дистанційно з 7-го по 16-те травня 2020-го року.

Для участі в конкурсі потрібно представити пісенну композицію мовою однієї з країн Європейського Союзу.

“Вам потрібно представити пісню, презентувати себе і країну, мовою якої виконується твір (1-2 хвилини) і поширити відео на сторінці культурно-мистецького центру міста Володимира-Волинського у мережі «фейсбук» з додаванням тегу #євробачення_вв та надіслати відео на електронну адресу КМЦ kmc.shevchenko@gmail.com”, – зазначають організатори.

Журі визначить три найкращі композиції, а їх виконавці будуть нагороджені цінними подарунками та дипломами. А виконавцю, який отримає найбільшу кількість смайликів в коментарях, буде вручено приз глядацьких симпатій.

“Чекаємо на ваші вокальні номери у онлайн-форматі (відео)! Обов’язкове представлення себе та пісні, а також виконання твору мовами країн Європейського союзу!

Організаторами є відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з уультурно-мистецьким центром.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа