<

Єпископа Володимирського і Нововолинського Матфея призначили архієпископом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 3.02.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
4253
/ коментарі 3

2-го лютого під час Синоду ПЦУ прийняли рішення про зміну титулу єпископа Матфея з Володимир-Волинського і Турійського на Володимирський і Нововолинський. Також цього дня митрополит Епіфаній своїм Указом призначив єпископа Володимирського і Нововолинського Матфея архієпископом.

Про зміну титулу під час Синоду, що проходив 2-го лютого у резиденції предстоятеля Православної Церкви при Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі, єпископа Матфея з Володимир-Волинського і Турійського на Володимирський і Нововолинський повідомили на сторінці ПЦУ.

Про це повідомляють у Володимир-Волинській єпархії Православної Церкви України.

У зв’язку зі зміною назви міста Володимир-Волинський Волинської області на Володимир, був змінений титул єпископа Матфея з Володимир-Волинського і Турійського на Володимирський і Нововолинський.

«Беручи до уваги довголітнє віддане служіння Помісній Українські Православній Церкві та плідну архіпастирську працю – єпископ Володимирський і Нововолинський Матфей возведений у сан архієпископа», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як УПЦ може звільнитися від московського ярма, – розмова з єпископом Володимир-Волинським та Турійським, владикою Матфеєм

Бог на стороні правди, а правда – за нами, Україна переможе, – єпископ Володимир-Волинської єпархії, владика Матфей




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер