<

Ярослав Матвійчук у студії БУГу: про вибори, чому йде в депутати та чи хворів коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 3.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Ярослав Матвійчук – донедавна перший заступник міського голови Володимира-Волинського, розповів у студії БУГу про балотування у депутати до Волинської обласної ради та свою передвиборчу програму.

Запитали у Матвійчука чи не шкодує він про своє рішення звільнитися із раніше займаної посади, чи важко йому це далося і що зміг зробити для міста за 5 років. Окрім того, він дав відповідь на запитання, яке турбувало володимирчан: чи хворів на COVID-19 та чи збирається переїжджати в Луцьк.

Ярослав Матвійчук висунутий командою “За майбутнє” у депутати до Волинської обласної ради та разом із тим до Володимир-Волинської міської по 3-му округу, адже законодавство дозволяє балотуватися до двох рад різних рівнів.

“Більше 15-ти років працюю на підприємствах та установах міста різних галузей і глибоко знаю проблематику Володимира. Крім цього, знайомлюся із питаннями, які потрібно вирішувати в окрузі, до якого крім міста входять Зимнівська, Устилузька, Оваднівська ОТГ, місто Нововолинськ та громади Іваничівського і Локачинського району. Маю хороші ділові відносини із головами громад, які навколо Володимира-Волинського. Будемо працювати”, – розповів кандидат у депутати.

Матвійчук виділив основні напрямки передвиборчої програми: питання освіти, будівництво доріг, екологія, медицина та зазначив про них кілька слів. Детальніше пообіцяв розповісти згодом.

Додав також, що за 5 років, поки обіймав посаду першого заступника міського голови, не ховався від людей та ЗМІ.

“Не відмовив жодній людині в прийомі. Мій номер телефону має значна частина мешканців. Спільно з народним депутатом Ігорем Гузем обійшли більшість прибудинкових територій Володимира-Волинського, зустрічалися по кілька разів із трудовими колективами. Було багато складних та незручних запитань, але я завжди відверто та щиро відповідаю людям”, – говорить Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа