<

Ярослав Матвійчук розповів про пророблену роботу у Володимирі в умовах війни та функціонування обласних закладів, якими він опікується, як депутат Волиньради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 31.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
426
/ Коментарі відсутні

Наприкінці року БУГ розмовляв із депутатом Волинської обласної ради, першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком. Підбивали підсумки зробленого за 2022 рік та говорили про плани на майбутнє.

Говорили про життя міста під час війни. Роботу критичних об’єктів, як працюють важливі підприємства критичної інфраструктури під час відключень світла. Облаштування пунктів незламності та пунктів обігріву.

Не дивлячись на війну у місті все ж вдалося реалізувати ряд об’єктів та прокласти асфальтне покриття на чотирьох вулицях. Продовжувала працювати програма підтримки ОСББ та виконувались роботи щодо термомодернізації багатоповерхівок у місті.

Обговорювали з Ярославом Матвійчуком процеси дерусифікації та декомунізації, які були проведені у Володимирі та громаді, зокрема демонтували радянський танк, знесли стели на площі, пам’ятник НКВДисту, перейменували вулиці. Гостро стоїть питання зі шпилем, який досі височіє у центрі міста, планується, що його все ж демонтують у 2023 році. Говорили й про реконструкцію центральної площі, адже нещодавно обрали переможця конкурсу.

В цьому році понад 80 млн грн було виділено на потреби військових із міського бюджету. Намагалися задовольнити потреби підрозділів, які дислокуються у Володимирі. Кошти пішли на ремонти у казармах, купівлю безпілотників, запчастин та інші потреби військових. Декілька разів Ярослав Матвійчук їздив на Схід, де дислокуються наші воїни та завозив необхідне.

Також згадали й про стан справ у закладах обласного підпорядкування, які знаходяться у нашому місті. Більшість із них стали прихистком для внутрішньопереміщених осіб, що втікали від війни та осіли у Володимирі. Обговорили функціонування центру переливання крові. Депутат облради запевнив, що про його закриття не йдеться і він працюватиме надалі.

Більше дивіться у відеоінтерв’ю з депутатом Волинської обласної ради, першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер