<

Ярослав Кондисюк про ГО «Нова ідея», депутатську діяльність та необхідність створення умов для спортивної молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 20.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

Ярослав Кондисюк – кандидат в депутати Волинської обласної ради від ВО «Батьківщина». Розповідає, що це не перші вибори для нього, адже вже був депутатом Володимир-Волинської районної ради.

БУГ дізнавався, наскільки вдалою, на його думку, була попередня каденція та як планує працювати наступні п’ять років.

Діяльність Ярослава Кондисюка не обмежується лише депутатством. Він є одним із засновників громадської організації “Нова ідея”, основний напрям якої – робота з молоддю, пропагування здорового способу життя, створення можливостей для розвитку у кожному населеному пункті. Зазначає, що за час діяльності ГО, яка була створена 7 років тому, вони з командою об’їздили майже всю область, організувавши більше сотні різноманітних заходів.

У такій діяльності важливо мати підтримку від влади на місцях. Ярослав Кондисюк розповів, що йому вдалось налагодити співпрацю з усіма очільниками громад. Про це свідчить успішна реалізація проєкту “Голос громади”, до якого долучились усі, кому було запропоновано.

Зрозуміло, що відвідування кожного населеного пункту, в якому організовували заходи, приносило користь не лише для молоді, яка мала можливість взяти участь або ж просто розважитись, а й для самого кандидата до обласної ради, адже йому добре відомо про ті проблеми, які турбують людей на місцях.

Також Ярослав Кондисюк розповів про те, чому вирішив балотуватись саме до обласної ради, як планує організувати свою роботу у випадку перемоги, які основні пункти його передвиборчої програми.

Інтерв’ю розпочалось не зовсім традиційно, адже наш гість поділився радісною новиною: в день запису його сестра народила доньку. Редакція “БУГу” ще раз вітає родину з такою чудовою подією!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа