<

Ями від вкатаного щебеню та щілини на асфальті: у Зимнівській громаді дорогу до села зробили абияк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 13.05.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

На днях завершили вкладати асфальт до села Селець Зимнівської громади від дороги Т0302. Як розповідають місцеві мешканці, на ремонт чекали довго і дуже щасливі, що нарешті він відбувся, але прикро, що до роботи віднеслися халатно.

Люди звернулися до БУГу з запитаннями, чи будуть усунуті недоліки на новому дорожньому покритті. Журналісти виїжджали на місце і оглянули дорогу.

Раніше на місці нового асфальту була бруківка. Її об’їжджали по узбіччю – так було легше подолати дистанцію. Новий асфальт з’явився зверху бруківки. Моментами на дорозі спостерігається “драбинка”, на вже вкладеному асфальті – закатані камінці, які легко дістаються та утворюється таким чином яма. По краям асфальту де-не-де вже видно тріщини. Крім того, розповідають мешканці, замість щебіню будівельники використали шлак, а узбіччя засипали не стараючись.

Як розповіли на офіційному сайті Зимнівської громади, роботи на відрізку до села Селець почалися ще у 2016 році і маленькими відрізками дійшли до фіналу. У 2016-році на частину дорогу пішло 570 тисяч гривень. Роботи виконував Луцькавтодор-Сервіс.

Останній відрізок був зроблений за кошти Державного дорожнього фонду. Підрядник – Західавтодор на замовлення Служби місцевих доріг.

Як повідомили БУГу в Зимнівській сільській раді, про проблему знають та говоритимуть з підрядником про усунення недоліків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок