<

Ямковий ремонт та заміна трубопроводів: у Володимирі триває підготовка до зимового періоду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 5.08.2022 / Володимир / /
Перегляди
201
/ Коментарі відсутні

У Володимирі комунальники готують місто до зимового періоду.

Працівники КП «Володимиртепло» замінюють 80 метрів погонних трубопроводів системи опалення найбільшої котельні міста, які експлуатувалися майже 40 років і не пройшли гідравлічне випробування, повідомляє міська рада у фейсбуці.

Як зазначають, нові труби відповідають сучасним вимогам щодо безперебійної роботи та теплоізоляційних властивостей. Такі мережі мають термін експлуатації в межах 25 років.

Матеріали закуплені за виділені кошти з міського бюджету, а також зварюються генератором, придбаним для підприємства торік за міські кошти. Планово такі роботи проводяться і на інших ділянках трубопроводів.

КП “Управляюча житлова компанія” проводить планові роботи з перевірки труб подачі теплообладнання у багатожитлові будинки та заміну електромереж у під’їздах будинків.

Протягом місяця було замінено електромережі у 9 будинках, що дасть змогу безпечно використовувати електроприлади під час високих навантажень у зимовий період.

Триває ямковий ремонт асфальтного покриття на вулицях, де в такому ремонті є найбільша необхідність. Так, цього тижня підрядна організація Луцька ДПМК асфальтує об’їзну дорогу на вул. Пилипа Орлика. Такий плановий ремонт за необхідності продовжать і на інших вулицях громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця