<

Яким був 2020 рік для Володимира: ТОП-10 новин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 31.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Завершується 2020 рік і вже традиційно, підбиваючи підсумки, БУГ вирішив нагадати про головні цьогорічні події, які сталися у Володимирі-Волинському, й вплинули на життя місцевих мешканців. Також у списку новини, які викликали великий резонанс.

Вперше за кілька десятиліть володимирчани обрали нового мера. Ним став Ігор Пальонка

Головною політичною подією 2020 року в княжому місті стали місцеві вибори, які принесли чимало змін. Новим мером обрали Ігоря Пальонку від партії «За Майбутнє». Його підтримали 42% виборців.

Змінився й склад депутатів Володимир-Волинської мерії. Депутатами обрано 34-х кандидатів із 7-ми політичних сил. Партії, які подолали 5-відсотковий бар’єр і наразі представлені в раді: “За Майбутнє”, “Слуга Народу”, “Громадянська позиція”, “Європейська солідарність”, “Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», “Сила і Честь”, “Об’єднання «Самопоміч».

Небачена щедрість: депутат Мороз «забув», що позичив людям 21,5 мільйона гривень

Депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз потрапив до переліку осіб – як чинних, так і колишніх посадовців, – які уникнуть відповідальності за декларування недостовірних відомостей внаслідок резонансного рішення Конституційного Суду від 27-го жовтня. Руслан Мороз вказав недостовірні відомості про вартість нерухомості на майже 400 тис. грн, а ще «забув» про те, як позичив третім особам 21,5 млн грн.

Про це писала НАЗК у фейсбуці.

У Галинівці Володимир-Волинського району, де настоятель храму привітав Путіна з Днем ангела, вирішили перейти до ПЦУ

Зранку 9-го серпня у селі Галинівка Володимир-Волинського району відбулися збори, на яких вирішували, чи переходити релігійній громаді до ПЦУ. Подібне рішення підтримала більшість місцевих мешканів, тим більше після звістки про те, що настоятель місцевого храму отець Олексій Шаран (УПЦ) привітав Путіна з Днем ангела у фейсбуці.

У бусі, який переслідувала поліція, знайшли 17,5 тисяч пачок цигарок

5-го квітня міжвідомчою групою за участі поліції, СБУ, прикордонників, прокуратури, а також управління стратегічних розслідувань у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, у Володимирі-Волинському затримали бус «Фольксваген». Водій на вимогу поліції не зупинився і наїхав на правоохоронця. Поліція переслідувала водія до центру міста.

Відео погоні набрало на фейсбуці БУГу більше мільйона перкглядів.

Пізніше у бусі виявили 17,5 тисяч пачок цигарок. Пізніше

Парочка шахраїв дурила касирів в магазинах Володимира

Чоловік та жінка надурили продавців щонайменше двох закладів у Володимирі-Волинському. Їх зняли камери відеоспостереження. Так 23-го серпня жінка замовила напій у кав’ярні “Lykke”. Поки напій робили – поцупила чайові з банки, а також надурила продавця на 190 гривень. 

Автомобілі зупинялися і люди ходили по проїжджій частині: на центральній вулиці міста збирали долари

Одного вечора в кінці червня на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському протягом 10-15 хвилин можна було спостерігати цікаву картину: автомобілі зупинялися на узбіччі дороги, по проїжджій частині ходили люди. А все тому, що на центральній вулиці міста лежали розсипані долари. Щоправда, купюри були сувенірними.

Ютуб-блогер з Володимира-Волинського подарував своєму шкільному вчителю авто

Несподіваний подарунок зробив своєму шкільному вчителеві Миколі Касьяну ютуб-блогер з Володимира Святослав Вульф. Микола Васильович працював колись у 5-ій школі вчителем інформатики. Він також проводив факультативи з інформатики і дуже допоміг багатьом дітям у вивчені програмування. Саме тому Святослав вирішив подякувати йому, подарувавши авто.

Сукні, смокінги і пристрасне танго: у Володимирі-Волинському відбувся масштабний Світський вечір

Третій рік поспіль володимирчани мали змогу провести час у атмосфері вишуканості та елегантності під час благодійного новорічно-різдвяного балу «Кришталева туфелька», який цьогоріч відбувся 11-го січня. Переможцями цьогорічного балу та володарями «Кришталевої туфельки» стали сім’я Жилінських, які демонстрували злагодженість та вишуканість у кожному русі.

Чи потрібно їсти супи: нутриціолог Світлана Філюшкіна розвінчала міфи про перші страви

Нутріціологиня з Володимира-Волинського Світлана Філюшкіна розвінчала міфи про перші страви та розповіла, коли і кому їх варто вживати. Також поділилася правильними способами приготування супів і про вибір продуктів.

Як виявилося, тема була цікавою читачам БУГу та потрапила у ТОП.

Володимиром-Волинським проїхалася колона із близько двадцяти авто Mercedes W140

Колонна з близько 20 автомобілів Mercedes W140 проїхалася Володимиром 13-го червня о 11:00. Автомобілі проїхалися Устилузькою, Луцькою та Ковельською вулицями і поїхали далі містами України. Водії і організатори автопробігу – учасники приватного клубу любителів саме цієї марки Mercedes. Це авто – флагман фірми. Mercedes W140 випустили на початку 90-их 20-го століття.

Також зазначимо, що цьогоріч Володимир нарешті побачив, як виглядає майже у всій красі парк на Риловиці. Обіцяють, що навесні буде ще гарніше.

Це були хороші новини 2020-го року. Про жахливі події року БУГ розповідав раніше.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця