<

Яким буде конкурс «Княжна Володимира-2019»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 13.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Цьогоріч відбудеться втретє відновлений конкурс краси “Княжна Володимира – 2019”. Організатори заходу поділилися задумом, напрацюваннями та секретами.

Другий рік поспіль до організації конкурсу “Княжна Володимира” долучаються Анастасія Азанова та Олена Омелюх, засновниці ГО “Creative Studio”. Свого часу обидві дівчини самі здобули титул “Княжна Володимира”, та зараз працюють для того, аби конкурс вийшов на новий якісний рівень.

“Ми хочемо повернути на сцену конкурсу передових дівчат, які мають бути взірцем роботи над собою та самореалізації. Щоб сюди йшли найкрасивіші і талановиті дівчата, топові та активні. Ми хочемо побороти стереотипи, поширені серед молоді про хайпову популярність за рахунок маргінальної поведінки. Княжною має бути ДОСТОЙНА дівчина!”- говорить
Олена.

Мешканки Володимира-Волинського мали змогу взяти участь у відборі, попередньо заповнивши онлайн-анкету. Станом на неділю, 13-те січня, подано 14 заявок.

“Це не класичний конкурс краси, де ми міряємо зріст, важимо дівчат, і все, що вони повинні вміти – це гарно посміхатися. Ми хочемо активних, прогресивних і вродливих дівчат мотивувати, щоб вони повиходили зі свого інстаграму і насмілилися вийти в люди, щоб показати, що в своїх акаунтах в соцмережах викладати гарні фото – це не верх самореалізації. Потрібно освоювати нові навички самопрезентації та комунікації, особливо важливі для людей, які прагнуть життєвого успіху”, – доповнила Анастасія.

Організаторки розповіли про фінансову сторону участі конкурсанток в “Княжній-2019”. Олена Омелюх поділилась, що зараз працюють над тим, аби звести власні витрати дівчат до мінімуму і забезпечити їх всім необхідним для участі в конкурсі. З власного досвіду пам’ятає на скільки дороговартісною була участь. Анастасія Азанова доповнила, що таким підходом одразу дівчат поставлять в одинакові умови, щоб оцінювати саму конкурсантку, а не красу її сукні.

До традиційної програми “Княжна-2019”, організатори додадуть ще один етап. Поки саму ідею нового конкурсу дівчата-організатори тримають в таємниці. Однак натякають, що за приклад взяли для себе “Міс Всесвіт – 2018”, де був поставлений акцент на ерудованість учасниць, їхню активну життєву позицію, розкриття їхніх захоплень та потенціалу вцілому.

Мешканки Володимира-Волинського мають ще два дні, щоб заповнити анкету на участь в конкурсі. Основна умова – від 16 до 24 років, неодружені. Анкету можна подати ТУТ.

Нагадаємо, що конкурс “Княжна Володимира-2019” відбудеться 8-го березня. За новими деталями та підготовкою до нього слідкуйте на сторінках “БУГ”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер