<

Який кондиціонер купити в дитячу кімнату

16:31 | 31.05.2023 / Статті / /
Перегляди
98
/ Коментарі відсутні

Здоровий та комфортний мікроклімат у кімнаті дуже важливий для дитини. Забезпечити його може сучасний функціональний кондиціонер. З ним можна підтримувати тепло в холодний сезон та прохолоду спекотним літом.

В інтернет-магазині Eldorado.ua представлено широкий асортимент кондиціонерів: https://eldorado.ua/uk/air-conditioners/c1039064. Вибираючи модель для дитячої кімнати, враховуйте умови використання. Важливо правильно визначити потужність пристрою і підібрати потрібний функціонал.

Види кондиціонерів у дитячу кімнату

Насамперед варто розглянути стандартні настінні спліт-системи. Це сучасне, ефективне та функціональне обладнання, яке задовольняє всі запити. Вони відрізняються тихою роботою, можливістю багатоступеневої фільтрації повітря, зручними авторежимами.

Для маленького приміщення можна також розглянути мобільний кондиціонер, який не потребує монтажу та може пересуватися. Якісні пристрої обох типів випускає бренд Cooper&Hunter. Великий асортимент представлено на сайті Eldorado.ua: https://eldorado.ua/uk/air-conditioners/c1039064/producer=cooperhunter.

Якої потужності має бути кондиціонер

Це один з основних показників, який слід врахувати під час вибору. За недостатньої потужності кондиціонер працюватиме неефективно. Якщо ж пристрій буде надто потужним, то швидше досягатиме потрібної температури і частіше вимикатиметься. Це призведе до зносу. Винятки становлять інверторні спліт-системи, які працюють постійно, але зі змінною потужністю. До того ж вони тихі, зберігають електроенергію, працюють довше, ніж звичайні кондиціонери.

Основні вимоги до кондиціонерів для дитячої кімнати

Під час вибору спліт-системи зверніть увагу на такі характеристики й функції:

  • наявність якісних фільтрів, які забезпечать ретельне очищення повітря у приміщенні;
  • можливість регулювання напрямку потоку повітря та вибору оптимального й безпечного режиму подачі до кімнати;
  • автоматичне регулювання температури повітря згідно із запрограмованими параметрами;
  • низький рівень шуму, щоб працюючий кондиціонер не турбував дитину під час сну, відпочинку чи занять;
  • наявність нічного режиму, щоб не заважати сну;
  • можливість блокування пульта дистанційного керування, щоб виключити ймовірність зміни маленькою дитиною заданих налаштувань;
  • просте та зрозуміле управління пристроєм.

Корисно, якщо, окрім охолодження та обігріву повітря, пристрій зможе іонізувати його, забезпечуючи комфортний мікроклімат у дитячій кімнаті. Функціональність залежить від конкретної моделі, бренду та цінової категорії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *