<

Якщо хочеш чогось навчити бійця, маєш сам це вміти, – старший сержант 14 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:06 | 18.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
542
/ Коментарі відсутні

18 листопада – День сержанта Збройних Сил України. З огляду на відповідальність, яка покладається на сержантів згідно з натівськими стандартами, кожен із 14-ї ОМБр ім. князя Романа Великого вдосконалює бойові навики, навички володіння зброєю та технікою.

Сержанти засвоюють ази психології для того, аби знайти спільну мову із солдатом, передати особовому складу необхідні знання та вміння, згуртувати у своєму підрозділі єдиний боєздатний колектив, – пишуть на сторінці 14-ї ОМБр.

“Якщо хочеш чогось навчити бійця, маєш сам це вміти. Тільки так зможеш передати ввіреному особовому складу необхідний досвід, завоювати у нього авторитет, а значить, і довіру, без якої неможливе виконання ні на фронті, ні в тилу”, – переконаний старший сержант взводу, командир танку, Сергій Васіч.

У війську Сергій з 2015 року. За цей час устиг послужити на різних посадах у різних підрозділах. З 2018-го він проходить службу в танковому батальйоні нашої Князівської 14 омбр.

Каже, що у підрозділі є взаємодопомога, взаєморозуміння, спільне бачення того, як він (підрозділ) має розвиватися й куди рухатися.

“Згуртованість батальйону, навченість особового складу, його готовність до виконання завдань за призначенням, бойовий запал – без сумніву, заслуга командирів, у тому числі, й сержантів, які, я впевнений, є основою як нашого, так і кожного боєздатного військового організму та боєздатної армії загалом. Тож нам залишається лише одне: не зупинятися на досягнутому!” – переконаний Сергій Васіч.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа