<

Якщо цінуєш працю двірника, то себе поважаєш, – у КП «Полігон» Володимира розповіли про тендітну керівницю дільниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 2.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2089
/ коментарі 4

Ольга Антошина на посаді майстра дільниці благоустрою КП «Полігон» працює уже шостий рік та опікується одразу 20-ма працівниками.

Саме ця тендітна жінка робить все задля того, аби володимирчани якнайменше “любувалися” пейзажами зі сміття та кучугурами зі снігу та листя, повідомляють у фейсбуці установи.

“Одна людина мусить почути всіх, врахувати їхню думку і знайти підхід до кожного. А якщо виникає якась проблемна ситуація, то ще й вирішити її так, щоб було добре всім… Це нелегко, але під силу”, – каже Ольга.

А ще вона розповідає, що справжній релакс після робочих буднів отримує тільки в лісі. Влітку та восени йде до лісу по гриби, а взимку та навесні – на прогулянку.

“Якщо цінуєш працю двірника, то себе поважаєш, – зазначає Ольга та додає: – Тільки шкода, що цього не розуміє чимало жителів Володимира”.




коментарів: 4
  1. Коня на скаку остановит.
    В горящую избу войдет. А мужики де? Виздихали як ті дінозаври.
    Мені соромно і за себе, а ще більше за мотлоха.

    • Ти його до чорної гарячки доведеш, бо біла в нього вже давно, з часів дармових пряників на Майдані… :)

  2. А підкажіть будьласка я плачу за мусор що живу в будинку і рядом з будинком відкрив магазин ми заключіли договір з полігоном що я виношу мусор не до будинку а до зупинкі де трактор забирає мусор а прибиральниця яка обслуговує цю територію мені вказує виносити смітя за будинок тоді я хочу до вас звернутися чому я маю платити за смітя і в квартирі і в магазині якщо мені сказали виносити смітя до будинку тоді підкажіть як з вами звязатися і обговорити ці питаня чому я маю переплачувати тим більше за смітя з магазину маю платити 100 в місяць

  3. Да, дармові єуро-пирожки, пряники, халявний концерт ельзиного окіяну будуть відхаркуватись ще дуже довго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа