<

Які проблеми “приніс” перший сніг на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 14.11.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

13-го листопада на Волині увесь день йшов сніг. Аналізуючи публікації обласних видань можна сказати, що комунальники впорались із проблемами, які виникли через негоду на дорогах та тротуарах міст.

Основні проблеми виникали у водіїв через дрібні ДТП, причина яких – відсутність зимової гуми на автомобілях та порушення швидкісного режиму. Так між селами Павлівкою та Риковичами вранці 13 листопада трапилась незначна ДТП. В наслідок аварії була заблокована робота грейдерів та не змогла проїхати “швидка допомога”. 

asdkasjddj

Декілька автомобілів “злетіли” у кювет. Це сталося біля села Буяни та Підгайці. Цю інформацію повідомили користувачі соціальних мереж.

Журналісти нагадують водіям, що варто подбати про заміну гуми на зимову (якщо цього ще не зробили), а пішоходам радять бути обережними при переході дороги – гальмівний шлях автомобілів збільшився.

pidhajtsi
buyany

Станом на ранок 14-го листопада проїзд автошляхами Волині забезпечений. Про це повідомив перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов під час оперативної наради у понеділок. Хоча й виникала проблема з прибиранням снігу в містах через припарковані на узбіччях автомобілі.

У Володимирі-Волинському 13-го листопада цілий день працювали 5-ть одиниць техніки та прибиральники КП “Полігон”. Тротуари підсипались піщано-сольвою сумішшю, витрачено 30-ть тон, в основному на центральні вулиці та під’їзди до шкіл та лікарні. За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука роботи по прибиранню снігу тривають.

І наостанок прогноз від метеорологів – низькі температури протримаються найближчі три дні. Кількість опадів буде суттєво меншою, 13-го листопада. А вже після 16-го листопада температура повітря підніметься до 5-7 градусів тепла.

Фото користувачів соціальних мереж:

a_bat9lkupc
i_jz_fbg9km
vgxd0cl5ysc




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця