<

Як юна фотографиня з Володимира стала чемпіонкою України з багатоборства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 11.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
922
/ Коментарі відсутні

Анна Лозовицька в ранньому дитинстві з батьками переїхала з Ковеля до Володимира. Тут вона почала активно займатися творчістю та спортом. За останні роки дівчина здобула багато першостей з легкої атлетики у Волинській області, а нещодавно стала чемпіонкою України з багатоборства.

Спортом дівчина займається останні шість років, два з них – багатоборством. Дуже любить цю справу, адже вона тренує витривалість, силу, незламність, наполегливість й розуміння, що ніколи не можна здаватися.

Які спортивні нагороди здобула?

Була на Всеукраїнських змагання в Одесі, де зайняла перше місце з п’ятиборства, третє місце взяла на Чемпіонаті України у Сумах. Цього разу переживала, адже виступала в Івано-Франківську не у своїй категорії u18, а в u20 у семиборстві, адже у цій категорії вищі бар’єри, важча куля та спис.

Як тобі вдається майже завжди бути першою на змаганнях?

Відіграє важливу роль самодисципліна, наполегливість, впевненість та рішучість, відвідування тренувань та віра у себе. Також я виграю завдяки тренерам та моїм батькам – вони моя найкраща підтримка.

Чим ти займаєшся, окрім спорту?

У шкільні роки підзаробляла фотографуванням. Зараз навчаюся в Лодзі у Польщі у старшій школі в профільному ліцеї в третьому класі. Про професію багато думок, але ще не вирішила, точно знаю лише, що буду допомагати людям.

Прагну бути поліглотом: вивчаю не тільки мови, а й мислення, закладене в мові, традиції, культуру. Це дає можливість подорожувати та взнавати світ. Навчаюся польською мовою, а також вчу англійську, іспанську та німецьку.

Нагадаємо, двоє вихованців ДЮСШ у Володимирі зайняли перші місця на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Бути завжди “на висоті” Ані допомагає сила волі, яку вона тренує так само наполегливо, як стрибки перед змаганнями. Дівчина дивиться на подолання будь-яких труднощів з точки зору успішного спортсмена. Тренування, тренування і ще раз тренування – головне правило спортсменки. Адже якби вона не присвятила роки вольовим зусиллям над своїм тілом, то навіть не змагалася б за звання чемпіонки України. Не здаватися – головне правило спортсменки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер