<

Як Володимир-Волинський відзначатиме День міста – озвучено остаточний формат програми святкування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:05 | 25.07.2016 / Володимир /
Перегляди
568
/ Коментарі відсутні

25-го липня  у залі засідань виконавчого комітету відбулась розширена нарада з питань підготовки до відзначення Дня міста.

Розпочавши нараду, Лариса Кулікова, заступник міського голови, оголосила, що вже є остаточний формат програми. Всі пропозиції, що вносились під час засідань з даного питання, було враховано. Зазначили, що було ще кілька пропозицій, проте через пізню заявку та, як наслідок,  відсутність можливостей для реалізації, їх до програми внесено не було.

IMG_0195Програма святкування Дня міста буде доволі насиченою. 28-го липня об 11 годині в культурно-мистецькому центрі відбудеться засідання круглого столу “Володимир, яким ми його пам’ятаємо”. На цій зустрічі виступатимуть 25 місцевих авторів.

У суботу, 30 липня, о 10 годині в спортивному комплексі стартує танцювальний фестиваль. Водночас на штучному полі стадіону “Олімп” розпочнеться турнір з міні-футболу на кубок міста. Тривалість заходів планується до 18.00 та 16.00 відповідно.

З 10.00 до 18.00 проводитиметься сплав на каяках річкою Лугою. Початок маршруту – навісний міст у парку Слов’янському.

О 16.00 усіх любителів адреналіну запрошують на автослалом, приурочений Дню міста. Спостерігати за цим дійством можна буде у парку “Слов’янський”, у якому о 21 годині розпочнеться молодіжна дискотека.

31 липня, в неділю о 10.00 розпочинається традиційна міжрайонна виставка собак. Також о цій самій годині: стартуватиме другий тур чемпіонату міста з міні-футболу; розпочинають роботу інструктори з каякінгу; відкривається майданчик розваг для дітей біля КМЦ.

Об 11.40 – урочисте покладання квітів до обеліску Слави та стіни пам’яті полеглим в АТО. Опісля, в 11.45, з центральної площі міста стартує святковий велопробіг у вишиванках.

З 12 години усіх бажаючих запрошують на вже традиційне дійство “Володимирський Узвіз”, де можна буде оглянути виставки робіт з пленеру “Колорит”, ознайомитись з продукцією місцевих виробників, замовити власний портрет або шарж, оглянути виставку стрілецької зброї, побачити власними очима, як відбувались лицарські двобої і, звичайно ж, відвідати концертну програму. Для виступів запрошено місцевих виконавців, творчі колективи району, заслужених артистів України, а також гурти “Чорні черешні” та “Флайза”.

Також в цей день плануються показові виступи на багах (з 13.30 до 14.45 на території колишнього радгоспу “Волинський” поблизу вулиці Наталії Ужвій), об 15.00 на центральній площі міста розпочинаються змагання зі стрибків у висоту, а з 13.00 до 15.00 проводитимуться безкоштовні екскурсії “Перлини княжого граду”, які братимуть початок від місцевого музею. О 20.00 аматорський театр “Різнобарв’я” запрошує всіх поціновувачів прекрасного відвідати виставу “Підступність і кохання по-українськи”.

Варто зазначити, що всі заходи матимуть благодійний характер. Біля кожної локації стоятиме скринька для збору коштів. Кому передати зібрані гроші – наразі обговорюють з представниками громадських організацій та спілкою воїнів АТО.

На завершення кількаденного святкування на жителів та гостей міста очікує фаєр-шоу.

IMG_0193
IMG_0192




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа