<

Як Володимир-Волинський відзначатиме 25-річницю Незалежності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 18.08.2016 / Володимир /
Перегляди
210
/ коментарі 4

В наступну середу в Україні відзначатимуть 25-річницю Незалежності. Урочисті заходи з цього приводу вже запланувала Володимир-Волинська міська рада, а також висунута пропозиція від Громадської ради при міськвиконкомі.

В планах міської ради вже 23-го серпня о 9-й ранку заплановане урочисте підняття Державного прапора України. А 24-го серпня урочистості розпочнуться об 11-й годині збором біля пам1ятника Тарасу Шевченкові.

Паралельно офіційним заходам жителі та гості Володимира-Волинського могтимуть відправитись в сплав річкою Луга. На сплав можна приходити буде вже із 10-ї години і відправлення з парку “Слов’янський”.

14060356_2079456745612688_1373333894_o

Ще одна пропозиція щодо відзначення Дня Незалежності надійшла від Громадської ради при міськвиконкомі. Зокрема її опублікував член ради Микола Гінайло на своїй сторінці у Фейсбук.

” Петру Даниловичу САГАНЮКУ. Громадської ради при міськвиконкомі міської ради.

Шановний пане міський Голово!

Звертаємось до Вас з пропозицією започаткування проведення в місті в День Незалежності України урочистої переклички \апелю пам’яті всіх хто поліг на тисячолітньому шляху борні за Самостійну Соборну Незалежну Державу УКРАЇНУ.

Апель пам’яті проводиться, щоб відзначити свята державних і військових ювілеїв та історичних подій в місцях, пов’язаних з історією народу, на кладовищах,біля пам’ятників і меморіальних дощок в пам’ять полеглих солдатів і славу армії.

Для участі запросити керівників, представників адміністрації та місцевого самоврядування області, міста і району , військових,організації, навчальні заклади та ветеранів і молоді люди і інші партнери.

ПРОПОНУЄМО: В зверненні пам’яті сказати,про зміст приурочених подій, які пов’язані з цією подією історично, хто загинув під час війни.

ПРОЕКТ \сценарій\Після виклику: До проведення переклички\апелю\ стояти струнко. та викликів про героїв

Солдати\ліцеїсти , які стоять у формуванні варти відповідають наприклад.

“Загинув на Полі Слави. Слава Героям.Помер смертю мученика.Честь їхній пам’яті. Завжди в строю! “.

У відповідь оркестр грає “тремоло слухати всім ” (після того, як остання відповідь “тремоло слухати всім ” грає три рази).

Почесна варта ,запрошені організації ветеранів, школи та інші партнери займають місця з впровадженням штандартів і прапорів організацій за 15 хвилин до початку церемонії); вони займають призначені місця.” – йдеться у дописі.




коментарів: 4
  1. яка незалежність , якщо у Володимирі-Волинському поліція будує свою поліцейську державу в окремому місті , ігноруючи основні норми Конституції , як видно з останніх подій по теплокомуненерго….

  2. Відносно НЕЗАЛЕЖНОСТІ: При владі і надалі жирують, постійно вчасно перефарбувавшись під Києв, в минулому святі комсомольці та комуняки,в минулому палкі прихвосні кацапської московщини. Вчасно перефарбувались в “щирих” українців, навіть сорочки українські поодягали і,як раніше,керують і крадуть, крадуть, безмірно крадуть житло,підприємства,найкращі земельні ділянки, світле майбутнє у простих людей, наших дітей. А державні ЛИЗОДУПИ різних рангів,починаючи із суддів,преси і т. д.-всі чесно служать ПАПІ. Навіть з Богом так хитро зблизилися, що цілим сімейним кагалом проживають поближче до Успенського собору та відділку, забувши як в свій час своєю проклятою пропагандою валили хрести на святинях простого люду. Для них попи вже найкращі друзяки. Де ж вони відкажуться від такого корита і тепленького місця? А послати зараз на війну своїх “хворих” синів отприсків-це в них з області “ОЧЕВИДНОЕ НЕВЕРОЯТНОЕ”- хай їхнє багатство і життя захищають і гинуть прості хлопці. В Польщі в свій час ДОБРЕ поступили з комуняками, вчасно погнавши всю комуняцьку челядь в жопу, і тепер самі прості поляки прекрасно живуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа