<

Як відзначали День вчителя у 70-80-х роках на Володимирщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 1.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 3

Опублікували фотографії святкування Дня вчителя на Володимирщині у 70-80-х роках.

В Україні 1 жовтня відзначатиметься День працівників освіти (День вчителя), яке традиційно святкують у першу неділю жовтня, – пише Район.Володимир-Волинський. 

Це свято з’явилося у календарі ще за часів СРСР, в 1965 році. Офіційно День вчителя був закріплений 1980 року Постановою Президії Верховної Ради Радянського Союзу «Про святкові і пам’ятні дати».

Відтак свято педагогів на початку жовтня й досі відзначають у пострадянських країнах: Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Україні, Казахстані, Киргизстані, Латвії.

В інших державах за рішенням ЮНЕСКО з 1994 року Всесвітній день учителів відзначають світу 5 жовтня.




коментарів: 3
  1. Радянські пропагандистські фотки про “ситих” вчителів та “щасливе” дитинство. Я ситий ними, до кінця своїх днів. Не друкуйте совдепівських брехонь!

  2. цікаво було б подивитися архіви КГБ Новіка. шось там про Анатоля напевно цікавого є, бо дуже він з штанів випригуе, бажаючи довести, який він завзятий бандерівець. Напевно і в часи окупантів доводив, тільки з іншої сторони барикади…

  3. молодь так легко обдурити совдепівською пропагандою.. На щастя, є “справжні волинські бандерівці” (ТМ Анатоля), які в порівнянні тіх часів і теперішніх легко можуть показати, наскільки краще стало без совка… Давай, Анатоль, розкажи нам !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа