<

Як у Володимирі-Волинському святкували День молоді. Денна програма

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 27.06.2016 / Володимир /
Перегляди
30
/ коментарі 3

Святкова програма приурочена відзначенню Дня молоді у Володимирі-Волинському складалась із понад десятка пунктів.

Так, на неділю 26-те червня запланували провести селфі-сушку, закрити художній пленер “Колорит” та відкрити художню виставку Наталії Нечипорук. А також в розважальній програмі заплановані були ярмарок hahd-made, велоквест, майстер-клас з хіп-хопу, Art-тусовка, розіграші призів, конкурси, молодіжна ватра “Посидимо біля вогню, візьми гітару” та перегляд фільму під відкритим небом.

Отож, святкова програма розпочалась в приміщенні культурно-мистецького центру із закриття 18-го Міжнародного художнього пленеру “Колорит”. Протягом 5 днів художники Володимира-Волинського малювали етюди та в День молоді презентували їх містянам.

IMG_3357
IMG_3349
IMG_3355
IMG_3356
IMG_3377
IMG_3378
IMG_3379

Відразу ж після закриття художнього пленеру відбулась презентація персональної художньої виставки Наталії Нечипорук.  Як розповіла художниця, натхнення приходить моментами та надихають самі люди.

IMG_3393
IMG_3347
IMG_3348
IMG_3344

В сквері біля культурно-мистецького центру розмістилась фото-сушка із “Смачної визітівки”. Селфі-сушки не змогли реалізувати, адже мешканці Володимира-Волинського не принесли власних фото. Приємним бонусом для відвідувачів фотосушки стала можливість забрати власне фото на пам’ять.

Також поруч розташовувалась фотозона у вигляді карти міста. Кожен бажаючий міг позначити сві будинок та написати, що саме він там проживає.

А також біля КМЦ працював ринок hаnd-made. Торгували головними уборами, обручами, блокнотами.

IMG_3321
IMG_3322
IMG_3326
IMG_3327
IMG_3328
IMG_3336

На денну програму був запланований ще велоквест. Проте він не відбувся, адже не зібрались команди для проходження маршруту містом. До вечірньої програми увійшли атр-тусовка, майстер-клас з хіп-хопу, молодіжна ватра та перегляд фільму на стіні КМЦ.

Читайте також: День молоді відсвяткували у Володимирі-Волинському. Вечірня частина




коментарів: 3
  1. На фото видно одна молодь зібралась, шикане свято організували! Будь -ласка скажіть хто такий мудрий організатор?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця