<

Як це було: Залізний похід лісами Полісся, 100 кілометрів без сну та їжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 23.03.2021 / Володимир, Шацьк / , , , /
Перегляди
74
/ Коментарі відсутні

Кілька десятків сміливців вирушили у Залізний похід стежками Волинського Полісся. Серед них – мешканці Нововолинська та Володимира. Як вони додали дистанцію, про випробування на шляху та силу волі – дивіться у відео від БУГу.

Подія трапилася ще минулоріч у жовтні. Викладаємо відео, адже з кожним днем надворі все тепліше. Бажаємо мотивувати вас до подібних звершень та нових вражень.

До участі у Залізному поході долучилися спортсмени та просто любителі. Вони разом вирушили випробувати себе та пройти 100 кілометрів без їжі та сну.

Як це було, дивіться у відео:

Ініціатор походу – народний депутат Ігор Гузь. Він долав стокілометрову дистанцію з любителями пригод зі Львова, Києва та Київської області, Кременця (Тернопільська область), селища Коломак (Харківська область), місто Охтирка (Сумська область) і, звісно, Волині.

Кинули виклик власному тілу більше тридцяти людей.

Стартували із села Смідин – центру Смідинської ОТГ. На 50-ти кілометрах дороги у Любохинах трохи перепочили, поповнили запаси води та випили чаю. Тут залишилися ті, хто вирішив зійти з дистанції. Сильніші вирушили вперед.

Фініш походу відбувся зранку 4-го жовтня на озері Світязь. Кожні 8-10 км учасники походу зупинялися на коротку перерву. Не побоялися і дощу, який рясно пройшов уночі.

Учасники не вживали за час проходження маршруту ніякої їжі, пили тільки воду, а також безалкогольні цукровмісні напої.

Зранку усі були виснажені, але щасливі від того, що ціль досягнута. А ще, як розповідали, похід дозволив їм побути наодинці з собою, власними думками та насолодитися красою природи.

100 кілометрів подолано:

Світязь та інші Шацькі озера у жовтні:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер