<

Як Саганюк виконав обіцянку Інспектору Лялі та заасфальтував ями на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 9.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

У Володимирі-Волинському провели ямковий ремонт дорожнього покриття вулиці Незалежності, яку місяць тому інспектувала Ляля.

Нагадаємо, після інспекції Лялі міський голова Петро Саганюк на оперативній нараді наголосив, що проведуть ямковий ремонт по вулиці Незалежності.

Інспекцію вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському Ляля провела 14-го травня. Тоді висновок був однозначним – потрібен ямковий ремонт дорожнього покриття.

Міський голова Володимира-Волинського дотримав своєї обіцянки та дорожнє покриття відремонтували. Однак Ляля не зовсім задоволена роботою.

Перший відрізок. на якому акцентувала увагу Інспектор Ляля, знаходиться біля ЗОШ №2. Щоправда, після ямкового ремонту, тут потрібно поновити дорожню розмітку та нанести пішохідний перехід.

Наступний відрізок біля старого кладовища. Тут говорити про ямковий ремонт годі. Можна сказати, що дорожники замінили частину дорожнього полотна.

На цьому відрізку певно і завершилися роботи дорожників, адже далі по вулиці незалежності в напрямку до Козацької є чимало ям.

Інспектор Ляля висловлює зауваження щодо якості деяких латок. А також здивуванням для інспекторки стала купа невикористаного асфальту, яку залишили біля тротуару. У Лялі склалося враження, що дорожники несерйозно віднеслися до своїх обов’язків. Судіть далі по фото.




коментарів: 6
  1. зробили вигляд виконання робіт як завжди…. Місяць тому латали вул.Ковельську яка певно ще на якійсь гарантії, три роки це ж не термін. Погляньте на ста цих ланок, їх вже потрібно знову латати, а тільки місяць минув… А це кошти наші кошти…. Вкрадені у нас мешканців міста…..

  2. Це недороблена дорога. А асфальт просто став холодним, його ще використають певно

  3. По вулиці Генерала Шухевича ями засипали “будівельним сміттям”.. після дощів знову ями… ганьба, соромно і безвідповідально…

  4. Володимир найгірше місто. тому що немає чиновників які візьмуться за нього. позор меру

  5. На вул. Сковороди нема асфальту. Позор! Засфальтувати треба терміново!!! Прикро!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер