<

Як ремонтують трасу Володимир-Волинський — Нововолинськ та Чи будуть кошти на ділянку від Суходіл?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 2.06.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 6

За ініціативи народного депутата Ігоря Гузя 30-го травня відбулася виїзна робоча нарада з начальником Служби автомобільних доріг в області Анатолієм Посполітаком та його заступником Антоняном Ншан Аршалуйсовичем і підрядними організаціями, які ремонтують дорогу на відрізку з Володимира-Волинського до Нововолинська.

Ремонт дороги відбувається за кошти «митного експерименту». Роботи здійснюються у самому Нововолинську та у напрямку з Володимира-Волинського до міста шахтарів.

Як розповів Анатолій Посполітак, не вистачає ресурсів на завершення робіт на ділянці траси від села Суходоли до Нововолинська, та з Нововолинська до села Литовеж, до межі Волині з Львівською областю.

«Завдяки «митному експерименту» на ремонт дороги від Володимира до Нововолинська і з Нововолинська до Литовежа виділили майже 300 млн грн. Ще 230 млн грн орієнтовно не вистачає, щоб її завершити. Це – дві ділянки на відрізку траси «Ковель-Жовква», загальною протяжністю 17 км. Також підрядник зобов’язується завершити роботи на трасі з Володимира-Волинського до Луцька, а це – 37 км. До кінця серпня повинні встигнути все зробити», – розповів він.

Зі свого боку, обранець питання з нестачею коштів буде порушувати на державному рівні.

«Ще одна проблема – це ремонт дороги з Володимира-Волинського до Устилуга. З польської та української сторін є формальні перешкоди. Якби кошти надійшли зараз, то всі роботи були б завершені до Дня незалежності. Дуже добре, що все гаразд із поступовим завершенням робіт на трасі з Луцька до Володимира. Обговорили, що було б непогано, аби в наступному році ділянку дороги з Нововолинська до Іванич зробили також», – підсумував Ігор Гузь.

Читайте також: Траса Ковель-Жовква: на ремонт ділянки біля села Литовеж, яку визнали найаварійнішою в Україні, забракло коштів.




коментарів: 6
  1. Якщо в жару будуть іздити перегружені тіри ,то за два роки з дороги буде пшик ,як з Нововолинськоі ,так і з Луцькоі .

  2. Тут ще вагу десь в суходолах для творів ставити треба і німця якогось щоб нею керував і взятому не брав, тоді можу буде дорога стояти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок