<

Як пройшли свята для Володимир-Волинської швидкої допомоги?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 15.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Під час свят мешканці Володимирщини частіше викликали екстрену медичну допомогу через ГРВІ про це повідомив завідуючий відділенням невідкладної екстреної медичної допомоги Володимир-Волинського ТМО Микола Бранчук.

Кількість викликів в святкові дні зростала. Так 1-3-го січня в день надходило близько 100-та викликів швидкої, а вже 5-го, наприклад, 62. В основному люди звертались через ГРВІ та підвищення температури, але були й гіпертонічні кризи, серцеві захворювання, спостерігалася тенденція збільшення звернень і викликів, спричинених зловживанням алкоголем – розповів Микола Бранчук.

1-го січня було здійснено 4-ри виїзди через травмування громадян. На різдво таких виїздів було вдвоє більше (в основному через алкогольне сп’яніння та слизькі дороги).

З району надходило близько 20-ти викликів на день у святкові дні. Причини такі ж як і у місті – ГРВІ, травми, алкогольне сп’яніння.

За перші 10-ть днів січня працівники швидкої допомоги доставили до приймального відділення лікарні 121-ну людину, з них 113-ть були залишені на “стаціонарі”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок