<

Як написати вдалий проект, аби він зацікавив донора, навчали у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 28.07.2016 / Володимир /
Перегляди
244
/ Коментарі відсутні

За підтримки USAID 27-го липня 2016 року у Володимирі-Волинському провели тренінг з написання проектів для активістів цього міста та Володимир-Волинського району.

В рамках даного тренінгу учасникам презентували Програмою USAID “РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво” та моніторинговою діяльністю Громадянської мережі ОПОРА в рамках її виконання. Катерина Шарпата, громадський консультант даної мережі, яка презентувала дану програму, продемонструвала на конкретних прикладах, яким чином відбувається моніторинг діяльності депутата.

IMG_0249

IMG_0253

Тренерами виступили Борис Карпус (Благодійний Фонд “Прибужжя”) та Петро Верзун (ВОГО “Фонд місцевого розвитку”).

IMG_0248

IMG_0316

Після знайомства та обговорення можливостей проектної діяльності як механізму вирішення проблем громади,  учасникам запропонували об’єднатись у чотири групи. Кожна з них працювала над проектом в одному з напрямків: молодіжний; культурно-мистецький; освітній; ЖКГ.

Учасників вчили визначати проблеми, формулювати ціль та мету проекту; визначати цільову аудиторію проекту, основні завдання та заходи проекту. Опісля кожна група прораховувала власну ефективність за результатами проекту.

Після розгляду кожного питання група виконувала завдання, поставлене перед ними тренерами, та почергово презентувала  свої результати. Кожен проект обговорювався всіма учасниками, представнику групи задавали уточнювальні питання, вносили корективи та висловлювали власні зауваження.

IMG_0277

IMG_0278

IMG_0282

IMG_0326

IMG_0327

IMG_0339

IMG_0349
IMG_0429

 

Також тренери розповіли, яким чином проводиться складання бюджету проекту, та звернули увагу на особливості роботи з донорами.

IMG_0407

IMG_0443




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок