<

Як харчуватися, щоб не хворіти: поради нутриціолога з Володимира-Волинського Світлани Філюшкіної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 20.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
55
/ Коментарі відсутні

Кожен хоче мати хороший імунітет, особливо, під час пандемії. Ми – те, що ми їмо. Імунітет залежить від харчування. Як і що їсти, щоб не захворіти, розповіла експерт зі здорового харчування нутриціолог з Володимира-Волинського Світалана Філюшкіна.

За словами Світлани, харчуватися потрібно збалансовано, різноманітно і без «сміття». І не тільки в період карантину.

Про це вона написала в своєму інстаграмі.

“Всі пишуть про те, як харчуватись, щоб не захворіти. А відповідь одна і та ж, бо харчуватись потрібно завжди однаково: збалансовано, різноманітно і без сміття. Сміття це: прості вуглеводи, маргарин, є-шечні продукти, цукор”, – пише Філюшкіна


Нутриціолог радить вживати «менше ковбаси з сосисками та фастфуду, а більше простого не жирного м’яса та риби. Пити менше соків, газованих солодких напоїв, більше води та фруктів.

Варто обмежити себе в білому хлібі і не їсти булочок, вживати натомість, більше зернових (круп) та овочів. Менше солодкого (печива, цукерок), а більше корисних солодощів (але не переїдати).

Намагатися все ж таки находжувати 10000 кроків, робити зарядку вранці.

“Бережемо себе та оточуючих, поважаємо один одного, думаємо позитивно, тішимось, бо живемо в цікавий час”, – додала Світлана Філюшкіна.

Щоб правильно харчуватись, варто слідкувати за тегом у інстаграмі #філюшкіні_раціони та #філюшкіні_рецепти, де можна знайти поради щодо складання своїх раціонів на день та смачних корисних рецептів.

Читайте також:

Як правильно вибрати вівсянку та чи будь-яка каша корисна: поради від експерта зі здорового харчування

У студії БУГу експерт зі здорового харчування розповіла про те, чи корисні організму розвантажувальні дні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер