<

«Я за виділення їм грошей, якщо вони проспівають Гімн» – Олександр Приступа про виділення грошей для організації у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 19.07.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Одним із рішень, які прийняв виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради 19-го липня, стало надання фінансової допомоги добровільної організації «Захисник» .

Однак голосування не було одноголосним. Член виконавчого комітету Олександр Приступа різко виступив проти такого рішення, та наголосив, що вважає їх проросійською організацією.

«Я за виділення їм грошей, якщо вони проспівають Гімн. я впевнений, вони цього не зроблять,» – підсумував член виконавчого комітету.

Зауважимо, до для цієї громадської організації, а саме на статутну діяльність з міського бюджету виділили 4 тисячі гривень.

Мер міста після такого виступу члена виконкому, жартуючи звернувся до Олега Свідерського (який обраий від округу, де ГО «Захисник» працює): «Навчи їх співати Гімн».




коментарів: 8
  1. Аж смішно- дорослі люди, а поводитесь як школярі… напевно в Володимир Буг не має про що теревенити, або до деяких осіб нерівності дихає…

    • нарешті Приступа щось там пікнув ,може і правильно , але чому він завжди мовчить або голосує ” За” коли на міськвиконкомі частенько приймаються рішення , який суперечать законам України , де він тоді ???

  2. і ще . А от цікаво як голосував по цьому питанню міськвиконкомівський релігійний політик ???

  3. А гімн співали і цілували портрет Бандери коли підвищували комунальні тарифи??? Дебіли кончені!!!

  4. Шановний пане гість,а що вас задовільняє рівень життя,тарифи???,чи може так звана революція огидності відбувалась не за американські гроші???чи може хліб по десять гривень краще ніж по дві гривні???

  5. що до революції, то тут я згоден з Монтян – дешевше було скинутися на одного снайпера… І відносно хліа – краще за дві, ніж за десять..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця