<

Визначились із місцем встановлення пам’ятника героям АТО/ООС у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 8.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
1466
/ 1 коментар

У Володимирі вирішили провести повторно конкурс на встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС. Визначились із його виглядом та місцем розташування.

Таке рішення прийняли 8-го липня на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради, – повідомляють на сайті міста.

Головний архітектор Тарас Киба повідомив, що на зборах громадської організації ветеранів АТО та членів родин загиблих визначились із місцем розташування майбутнього пам’ятника – зійшлись на думці, що це буде територія біля будівлі колишньої школи на Ковельській, 10. Також визначились і  з тим, як саме має виглядати пам’ятник.

У зв’язку з тим, що є необхідність у проведенні повторного конкурсу та з метою економії часу Тарас Киба звернувся до членів виконавчого комітету підтримати рішення про затвердження Положення про проведення конкурсу та конкурсну комісію на визначення кращої проектної пропозиції на встановлення пам’ятника, без дотримання 10-денного терміну оприлюднення на офіційному сайті.

Це рішення члени виконкому підтримали одноголосно.

Нагадаємо, раніше на розгляд комісії представили чотири проєкти пам’ятника героям АТО/ООС, але всі їх відхилили.




один коментар
  1. а для чого встановлювати пам‘ятник з хрестом? враховуючи, що він встановлюється на комунальній території, він повинен бути нейтральним від релігійних символів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер