<

Визначили родину, яка отримає пільговий довготерміновий кредит на житло у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 17.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3020
/ 1 коментар

Кандидатом на отримання пільгового довготермінового кредиту на будівництво і придбання житла у Володимирі, за результатами жеребкування, стала сім’я Слюсарука Т.П.

Таке рішення прийняли на засіданні комісії по реалізації «Міської комплексної цільової Програми розвитку освіти, молоді та спорту на 2018-2022 роки» (підпрограми 6 – міська цільова програма «Житло для молоді» на 2018-2022 роки) 16-го липня, – повідомляють на сайті міста.

На засіданні було визначено черговість на право отримання пільгового довготермінового кредиту на будівництво (реконструкцію) і придбання житла молодим сім’ям в 2021 році методом жеребкування.

За результатами жеребкування кандидатом на отримання пільгового довготермінового кредиту на будівництво (реконструкцію) і придбання житла стала сім’я Слюсарука Т.П. за умови, що відповідно до п. 19 Постанови КМУ № 584 від 29 травня 2001 року «Про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла» вона знайде варіант житла збудованого не більше, ніж 20 чи реконструйованого не більше, ніж 15 років тому.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер