<

Визначили підрядника, який робитиме ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 21.07.2016 / Володимир / , , , /
Перегляди
66
/ коментарів 9

20-го липня Укравтодор провів тендер на изначення підрядника для виконання капітального ремонту по вулиці Ковельській. Із 5-ти поданих заяв, найбільш вигідні умови запропонувало підприємство “Аміла” із Турійського району.

На засіданні міськвиконкомі обговорюючи питання асфальтування доріг, Петро Саганюк повідомив, що підприємство “Аміла” виграло тендер на ремонт Ковельської. Мер зазначив, що хоча у міської влади є зауваження до даного підрядчика, але тендер пройшов і кого комісія вибрала, той і робитиме.

Нагадаємо, що “Аміла” проводила асфальтування вулиць Професора Бобка та Богдана Хмельницького.

Додамо, що на капітальний ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському виділено державної субвенції 5,2 мільйони гривень. Також із міського та обласного бюджету дофінансовують по 700 тисяч гривень.

На Ковельській планують повністю оновити дорожнє покриття, тротуар по праву сторону викласти бруківкою, а також облаштувати велодоріжку від залізничного переїзду до Смиківського ринку. Роботи планують розпочати вже після відзначення Дня міста, тобто з початку серпня.




коментарів: 9
  1. Здаеться,що під час злив саме ці вулиці сильно підтоплювало?А на вул.Б.Хмельницького навесні відкачували вроду?

  2. В нас все робиться, або біля “смиківського” ринку, або відморозівського борделя!Ганьба!

  3. Люди добрі подивіться як робить дорогу аміла і луцька організація і побачите яка буде дорога .PS краще не чіпайте тещо є

    • Нє, десь там звучало, мовля Ковельська в три стадії ремонтуватиметься: І-ша – асфальт; ІІ-га – тротуар і велодоріжка, ІІІ – новенька розмітка. То Аміла усе зробить? На коровниках і тротуари і велодоріжки і особливо розмітку робити вчать. Ой леле, шо то за легінь той тендер проводив?

  4. А які потреби.Що Ковельска в такому жахливому стані? Де розум, де розсудок,.?Повідходьте вже від тї кормушки бо луснете!

  5. Краще б по закоулках асфальт поклали,але ж гроші треба відмити і покласти в кишеню.

  6. Власник Аміли-Микитюк Роман, бувший начальник митниці, на якому проби нема де ставити, який взяв на роботу на митницю затя Саганюка, а тепер папа розраховується-рука руку миє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця