<

Визначили переможців конкурсу проєктів для дітей та молоді у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 25.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
372
/ Коментарі відсутні

24-го грудня у міській раді Володимира відбувся відкритий захист пропозицій, поданих на міський конкурс проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для реалізації яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році.

Як повідомляють на сайті міста, до фіналу конкурсу були допущені чотири проєкти, які розробили громадські організації “Зелений маяк” та “Берег надії”:

  • «Національно-патріотичний дитячий табір “Рейнджер кемп Україна”»,
  • «Дитячо-юнацький футбольний міні-чемпіонат “World Cup-2022”»,
  • «Школа організації здорового освітнього середовища», 
  • «Фестиваль творчості для дітей/молоді з інвалідністю».

Автори Оксана Стасюк та Руслан Бормовий представили свої проєкти, детальніше ознайомивши членів конкурсної комісії зі своїми пропозиціями, які вони планують реалізувати для дітей та молоді громади.

Зазначають, що відмовилась від участі у конкурсі авторка проєкту «Фестиваль творчості для дітей/молоді з інвалідністю» Олена Кандиба. 

У підсумку оцінювання журі, було визначено два проєкти-переможці: “Національно-патріотичний табір “Рейнджер кемп Україна”  та “Школа організації здорового освітнього середовища” від ГО “Зелений маяк”.

“Школа організації здорового освітнього середовища” – це проєкт, метою якого  є організація навчання педагогів та учнів шкіл щодо створення безпечного та здорового освітнього середовища, здобуття навиків надання долікарської допомоги при найпоширеніших захворюваннях і ушкодженнях у надзвичайних ситуаціях; набуття вмінь і практичних навичок з надання долікарської допомоги потерпілим.

У межах проєкту планується проведення семінару-практикуму та школи надання домедичної допомоги «Врятувати життя може кожен».

Для реалізації проєкту з місцевого бюджету буде виділено 17 500 грн. Термін реалізації – лютий-березень 2022 року”, – розповіла Оксана Стасюк.

Щодо національно-патріотичного табору “Рейнджер кемп Україна”, який ГО “Зелений маяк” проводить 5 років поспіль, його метою є популяризація служби в Збройних силах України серед дітей та молоді нашої держави, а також фізичний та національно-патріотичний розвиток майбутнього покоління.

У таборі беруть участь, як хлопці так і дівчата, віком від 12 до 17 років. Влітку наступного року планується провести 3 зміни табору тривалістю  8 днів кожна.

У кожній зміні буде по 30 дітей-учасників даного заходу. За кошти місцевого бюджету передбачається придбання чотирьох кемпінгових наметів у сумі 17 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа