<

Вивчали досвід роботи сміттєсортувальної лінії: делегація з Володимира відвідала міста Фастів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 16.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1832
/ Коментарі відсутні

На минулому тижні делегація з Володимира відвідала місто Фастів Київської області, де вивчали досвід роботи сміттєсортувальної лінії.

Серед інших, у складі делегації також був директор КП «Полігон» Володимир Собіпан, – повідомляють комунальники у фейсбуці.

Сміттєсортувальну лінію у Фастові запустила фірма, заснована в 2012 році. Фірма також займається організацією збору та вивезення ТПВ у населення, сортуванням та утилізацією ТПВ. Вони також імпортують якісні контейнери для збору ТПВ, займаються будівництвом та облаштуванням майданчиків для збору ТПВ. А ще фірма будує інноваційні підземні майданчики, для прийому ТПВ у населення (адаптовані під наші реалії), виготовляють, монтують, запускають в роботу комплекси для сортування сміття.

Представники Володимира мали можливість ознайомитися з технологічним процесом переробки сміття, наочно побачити всі процеси, які відбуваються на сміттєсортувальній лінії.

Довідково: місто Фастів (центр Фастівської громади і Фастівського району) має більше 45 тисяч населення. Сміттєсортувальна лінія приймає відходи з усього міста і навколишніх громад, а це більше 100 тисяч населення. Сміттєсортувальна лінія працює у режимі нон-стоп, іноді доводиться працювати й вночі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок