<

Виставка ручних робіт ляльок та плетених виробів відкрилася у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 25.01.2016 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

25-го січня на базі міського Володимир-Волинського територіального центру соціального обслуговування відкрилася виставка ляльок ручної роботи та в’язаних виробів.

Для даного заходу, свої роботи надали дві майстрині із міста: Оксана Саганюк, лялькарство та Юля Слюсарук, в’язаний одяг, аксесуари ручної роботи.

“На сьогодні у своєму доробкові маю понад 400 ляльок. Працюю вже 4 роки, після того як потрапила на виставку ляльок ручної роботи у Львові. Саме тоді поставила собі за мету за рік взяти участь у такому заході. Спеціально ніде не навчалася, це просто моє бажання та справа для душі” – розповіла Оксана Саганюк.

_DSC0066

Обидві майстрині виставляють свої вироби на продаж хоча зазначають, що це дорого коштують через вартість матеріалів та ручну роботу.

“Умію в’язати з дитинство. Активно розпочала займатися 4 роки назад, коли пішла у декретний відпуск. Потім після народження доньки, розпочала в’язати для неї, потім для 2-ї доньки тоді вже знайомим та рідним. На сьогодні маю власну справу та працюю для себе і на замовлення.” – зазначила Юлія Слюсарук.

Виставка проходить у приміщенні територіального міського центру по вулиці Ковельській та діятиме на протязі місяця.

_DSC0070




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер