<

Володимир-Волинському територіальному центру передали благодійну допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 6.05.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Міжнародний день боротьби за права інвалідів у Володимир-Волинський територіальний центр завітали місцеві меценати.

Допомогу у вигляді канцтоварів передали “Університету третього віку”, який працює при територіальному центрі соціального обслуговування.

Цей університет  у Володимир-Волинський працює із 2012 року.  Такий інноваційний проект  має наметі впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж усього життя, в тому числі – людей похилого віку.

Навчання  тут безоплатне, а надання пенсіонерам соціально-педагогічної послуги для підтримки фізичних, психологічних та соціальних здібностей не потребує залучення додаткових коштів, адже з людьми займаються як спеціалісти місцевого терцентру, так і викладачі-волонтери.

В університеті два факультети: “Мистецький” та “Історико-краєзнавчий”.

Але, як кожний навчальний заклад, який не має комерційної (платної) основи, має безліч потреб. Із проханням допомогти у потребі закупівлі канцелярські товари керівництво університету звернулося до депутата обласної ради від політичної партії “Народний Фронт” Валентина Кошельника.

“Як і просили – привезли вам папір, записники, ручки, скотч, карту флеш-пам’яті та безліч іншого. Сподіваюсь, хоч трішки допомогли. Звертайтесь – раді відгукнутися на потреби такого закладу як ваш”, – каже пан Кошельник.

Як розповідає завідувачка відділу соціально-побутової адаптації Ольга Павлюк, на обліку у терцентрі перебуває 1300 осіб, а увага до їхнього закладу благодійників це, звичайно, є дуже позитивною тенденцією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа