<

Вище професійне училище Володимир-Волинська передають на утримання міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 2.02.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
54
/ коментарів 5

2-го лютого на брифінгу із журналістами мер Петро Саганюк зазначив, що ВПУ Володимира-Волинського повинне перейти на утримання міського бюджету, а це від 10-ти до 12-ти мільйонів гривень на рік.

Міський голова, з обуренням, зазначив, що київська влада проводить реформу децентралізації та взагалі не зважає на потреби і можливості міст.

“Мав розмову із губернатором. Кажу йому, щоб говорив у Києві, що так не робиться – кинути на міський бюджет ВПУ із його застарілою матеріальною базою, де працівникам вже 2 місяці не платять зарплати. Ні вони, і не ми не винні, що є дефіцит державного бюджету. Нехай повністю переводять училище на баланс міста, а не як зараз на балансі міносвіти але утримувати повинне місто” – розповів Саганюк.

Також міський голова повідомив, що з міста освіту у ВПУ здобуває лише 30 % учнів училища, а всі інші є іногородцями.

Наразі міська влада очікує уточнюючих розпорядчих рішень про долю ВПУ. Також, зазначимо, що за січень 2016-го року вже є перевиконання міського бюджету на 50%, приблизно на понад 2 мільйони гривень.




коментарів: 5
  1. Бурса нехай би була – хтось повинен шляпатурити, а нафіг агротехнічний коледж – не понятно.

  2. Училище дуже потрібне для нашого району,но вчителі там”совбез”,їм ще тепер видали ноутбуки,куплені за спонсорські гроші бідних дітей.

  3. не мають права! і хай саган не трендить – у місті і так важко, а він паніку нааняє що “ми змушені взяти” – да нічо ми не змушені. І хватить вже ті мутки з смоляром крутити.

  4. Не зрозуміло як при такому продвінутому директору може бути застаріла база.Шо яник не поміг? Не закривайте бо мороз не буде мати друга по сусідству.

  5. “кинути на міський бюджет ВПУ із його застарілою матеріальною базою” Ота фраза мені подобається.Так за що ж так того Смоляра величали, бо папи друг? Ше й там якесь звання має.Вот і проговорився очільник!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер