<

Вирівняти території та провести мережі: які першочергові завдання необхідно виконати для початку роботи індустріального парку у Володимирі

15:32 | 23.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
1082
/ Коментарі відсутні

У Володимирі тривають роботи над створенням індустріального парку для залучення інвестицій. Наразі там облаштовують територію, зрізають дерева, мають вирівнювати рельєф та планують прокладати каналізацію.

Територія, на якій планується індустріальний парк заросла деревами, кущами. Рельєф також потребує вирівнювання. Про це на брифінгу 23-го травня повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

На минулому тижні одне з комунальних підприємств Володимира здійснило вирізку всіх кущів і дерев на площі 100*100 м кв на території майбутнього індустріального парку. Найближчим часом цю деревину планують переробити на щепу. Після цього мають вирівняти територію.

“Далі сюди приїде представник управляючої компанії, який буде презентувати цю територію в майбутньому і на вирівняній площині мають встановити банери і відмітки, що там буде індустріальний парк” – зазначив мер.

Паралельно напрацьовується проєкт по підведенню до цієї території мереж каналізування.

Нагадаємо, у березні цього року міський голова Володимира Ігор Пальонка підписав договір про створення та функціонування індустріального парку «Володимир» із ТОВ «Інвестиційно-керуюча компанія «Бюро Інвестиційних Програм»», яка також є керуючою компанією індустріального парку «NOVO» у Нововолинську.

Нагадаємо:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер