<

“Випускають тільки сигаретників для поїздки в Польщу”, – депутат облради Панасюк про Володимир-Волинське ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 25.11.2016 / Володимир / , , , /
Перегляди
90
/ коментарів 29

Депутат облради Олексій Панасюк поставив “двійку” Володимир-Волинському вищому професійному училищу, випускники якого, на його погляд, спроможні лише перевозити контрабандний товар.

Про це він сказав на зустрічі з депутатом Верховної Ради Олегом Березюком та заступником мера Нововолинська Андрієм Сторонським 24-го листопада.

“Не знаю, як у вас у Нововолинську, та наше ПТУ випускає тільки сигаретників для поїздки в Польщу. Більше нікого. Я (і багато підприємців) писав і просив: “Дайте мені фахівця”. Фахівець, що це таке – це тракторист, водій, зварник, електрик. Немає. Кого вони вчать?

Якби директор нашого училища хоча б думав, кого він вчить, і хоча б разочок перейшов дорогу й запитав, кого треба вчити…”, – виразив власну думку Олексій Панасюк.

До теми ефективності училищ долучився і сам Андрій Сторонський, який повідомив, що у двох групах нововолинських ПТУ на бюджеті вчать 80 барменів.

“В нас барів стільки нема!”, – обурювався заступник мера.

Очевидно, у містах, де ресурсів на фінансування ПТУ не вистачає, взялися аналізувати діяльність училищ. У батьків, в яких обмежені фінансові можливості, щоб дати дітям вищу освіту, мабуть, теж з’явиться багато питань до “еліти” міста. Адже іноді дорослим за великим рахунком потрібно голодувати, щоб вивчити дитину у виші на платній основі, потім шукати багатенького роботодавця, щоб влаштувати її до нього кухарем або прибиральницею.

Що робити  батькам, діти яких не опанують програму вишу? Де їм отримувати кваліфікацію? І як оцінять депутати та чиновники вищі професійні училища після того, як їм доведеться відповісти на питання не керівництва закладів, а батьків, чиїх дітей вони називають “сигаретниками”?




коментарів: 29
  1. Да, Панасюк видно дуже великий спеціаліст, по його одному вигляду видно, щоб давати оцінку чомусь потрібно досконало зати предмет теми, а не виконувати чиєсь замовлення хто дуже мріє про робоче місце яке може звільнитися після різного роду безпідставних звинувачень.

    • Панас-гнида. А ти Варта скільки його не великий разом з коньяком, гнилою воно і залишиться!

  2. Не судіть по зовнішньому вигляду людини. Сказане О.Панасюком схоже на правду. Як і сказане А. Сторонським. Не потрібно нам стільки барменів. Необхідні висококваліфіковані зварники, слюсарі всіх напрямків, водії, електрики… Вочевидь, адміністрації ПТУ дбають лише за власні робочі місця і зарплати. Що взяти із пенсіонерів, у більшості своїй? :)))

    • цього року з місцевого бюджету було забрано більше 8 млн .грн на потреби Спту , що повиино було фінансуватися не містом , а державою з Києва , а за ці гроші можна було б багато корисного зробити для мешканців нашого міста – не вистарчає медикаментів в лікарні , є значні проблеми в комуналці , декому з бюджетників не платять індексації , занедбані тротуари та вулиці на окраїнах , що після дощу треба ходити в гумових чоботях , а ці гроші наші депутати віддали спту , чи добре чи ні питання відкрите для роздумів …

      • Канешно. Нашо людям платити зарплату правда? Главноє шо тобі платять і немало! Давай перестанемо платити жуку зарплату. То він зразу ж в суд подасть. Дивися бо люди тебе давно вже спалити хочуть..до піз…ся

  3. А хай проживе на зарплату яку пропонують випускнику впу! Тоді і буде говорити про сигаретчиків. Люди виживають як хто може. Чи може він самий чесний???!

    • Ти покажи мені що ти фахіфець в якійсь конкретній справі і відповідаєш за свою роботу і від десятки в місяць будеш мати Де знайти працівника який відповідає за свою роботу!!!! А роботи валом!! Відповідальних працівників яким її можна доручити одиниці( пошук йде роками а ті що пройшли і довели свою прфесійність біля мене працюють по 10 15 років і про польщу не думають

  4. Олексій Панасюк -правду сказав.Для чого палити стільки коштів щоби плодити контрабандистів і безробітних. Треба першим ділом там того Смоляра рига звільнити з директора, а на його місце призначити нового і з мозгами.Тоді може й почнуть думати кого готувати .Він вже давно мав горіти в пеклі люстрації.А ше сидить.

  5. Собаки,дайте людям достойну зарплату,і будуть у вас і трактористи і інші спеціалісти!!!

    • а може буде користь з Спту , якщо там будуть готувати фахівців -чиновників для місцевої влади , бо щось їх там в білому домі по пальцях перелічити можна.

  6. Приватні підприємці для початку мають зарплату нормальну платити і офіційну. Володимирська податкова хай опублікує скільки платить роботодавець Панасюк. ВПУ має проаналізувати потреби ринку, і вигнати рига Смоляра. Але називати дітей сигаретчиками. то перебор

  7. А Панасюк, напевне, був відмінником? Високоінтелектуальне чоло його світиться розумом!

  8. А навіщо нам стільки вчителів-сигаретників? І беззмінний риг керує педколеджем.

  9. Пане Панасюк,а ви не забувайте, що через тих сегаретників ви до провладного корита добилися, обіцявши їм гарні умови праці і достойну заробітну плату.

  10. НЕ ЗНАЮ ЯК ПРАВИЛЬНО ДО ВАС ЗВЕРТАТИСЬ, НЕ МОЖУ ПІДІБРАТИ СЛОВА, ХОЧУ ВАМ НАГАДАТИ ЩО ВИ СТАЛИ ПІДПРИЄМЦЕМ ЗАВДЯКИ ЦІЙ ЖЕ ПОЛЬЩІ ТА КОНТРАБАНДІ, НА ТІ ЧАСИ СПИРТУ ТА МЯСА. А ЯКІ ВУЗИ ВИ З БРАТОМ ЗАКІНЧИЛИ І ЯКЕ У ВАС “АЙКЮ ” МИ ВЖЕ БАЧИЛИ В М. ЛУЦЬК “ХАЛУЇ І Т.Д.” РОБОТОДАВЦІ СКАЖІТЬ ЯКА СЕРЕДНЯ У ВАС ЗАРПЛАТА І ЯКИЙ НА ДАНИЙ ЧАС СПОЖИВЧИЙ КОШИК ПЕРЕСІЧНОГО УКРАЇНЦЯ.

  11. О такі пАНАСЮКИ тільки трандіти вміють. Де замоди і підприємства з гідними зарплатами га, на які молодь після навчання повинна йти. Спочатку дайде молоді перспективу, а тоді вже будеш розказувати про контрабанду. Ти знаєш скільки зараз пропонують зварювальнику, а я знаю аж 3000 грн. Проживеш на таку зарплату. Здохніть ПАнасюки.

  12. Нехай Панасюк скаже скільки на нього машин їздить з сигаретами а назад возять контабанду??? Люди кого ви обрали в депутати??? Подайте петицію щоб такі як Панасюк більше ніколи не були депутатами

    • Панасюк каже діло- порахуйте добре -за ті гроші , що влада віддала Спту можна було виплатити надбавки бюджетниквм у звязку з інфляцією в розмірі близько 8-10 тис .грн кожномому бюджнтнику і можливо місто не було в кінці списку в області по рівню заробітної плати

      • Жук та ти задрав вже. Всюда свої 5 коп.пхаєш. запхай їх свої жінці! Сам дивись на 10штук одиночка живеш.бо нма кужи впіхнути. Хоч би кофту купив союі а то всьо гума тай гума. Завали рило і хватить рахувати ініляцію вона таким як ти не страшна

  13. Ото бачите, кого вибирали? Задоволені? Тепер майте собі таке щастя без принципів і з бухим братом. Молодці, так і надалі.

  14. Безперечно, освіта дана нам для того, щоб у майбутньому мати “гарну” роботу,а чи потрібно нашим людям стільки депутатів?!

  15. ото жука та до Панасюка у джип посадити, сигаретами запакувати і на кордон. 12 год в черзі, на яму, 10 год на штрафі і в каталашку польську, десь на пів-року. Люде, воно непотріб шо одне шо друге. Лише за власну морду дбає прикриваючись популізмом партії. до того ж алкоголіки.

  16. ой, депутате-контрабасисте, ти говориш неправду! Вон якких бурса виростила підприємців Юнаків, та й ти сам певне в таку же бурсу ходив, мо й недовчився

  17. А скільки часу немаэ в училищі майстра на спеціальність будівельників? і не буде. поки в училищі будуть працювати при владі *комуняки* молоді спеціалісти туди не підуть, бо ініціатива там наказуэма!!!

  18. Трандіти всі мастаки. А за цілий рік хоча б один депутат місцевого чи обласного рівня побув у ВПУ і поцікавився – куди йдуть гроші, як проходить процес навчання. І це при тому що гроші виділяють виключно на соціальні статті, а з матеріально-технічним забезпеченням держава в лиці таких як цей “депутат” давно вже повернута до профтехосвіти задом. То що учні повинні самі собі купити трактора, чи може батьки спонсорнуть? А може “депутат”?

    • Панасюк вже хоче чкргу рішвти на Устилузі, напевно щоб ого машини поза чергою їздили. Своїх людей хоче запхати в муніципальну дружину Устилуга, тих які їздили з його пяним братом по Луцьку. Інфа свіжа 100 %

      • Мабуть, як він говорить,намагається створити нові робочі місця для випускників профтехучилища міста. Пхає своє рильце до коритця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер