<

Винуватцю смертельної ДТП у Володимирі-Волинському дали два роки іспитового строку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:23 | 27.10.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському судили винуватця смертельного ДТП.

Трагедія сталася у липні цього року. Як ідеться у матеріалах кримінальної справи, близько 03 години 30 хвилин водій, керуючи технічно справним автомобілем, на перехресті вул. Д. Галицького-Луцька-Ковельська в м. Володимир-Волинський, був неуважний, не стежив за дорожньою обстановкою, побачив двох пішоходів, які перетинали проїзну частину, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, перетнувши подвійну суцільну лінію осьової розмітки (перетин якої заборонено) і допустив наїзд на жінку-пішохода, ‒ пише Волинська газета.

У результаті жертва ДТП отримала тілесні ушкодження у вигляді зламу кісток основи черепа з забоєм головного мозку та забоєм стовбура головного мозку, чисельних зламів ребер із забоєм легень і розвитком серцевої сорочки.

Однак винуватець ДТП не кинувся допомагати людині, а «самовільно покинув місце ДТП». Іншими словами – втік.

Що цікаво: в матеріалах справи говориться про швидкість, яка була «понад 60 км за год.». Яка саме – не вказується. Та й водій, мабуть, був тверезим. Бо жодних обтяжуючих обставин слідство не виявило.

Зате говориться про пом’якшуючі: щире каяття, сприяння слідству, компенсація потерпілій стороні.

І в результаті злочинець, котрий забрав життя людини, не те що до тюрми не сів, навіть не був позбавлений права керувати транспортним засобом! Два роки іспитового строку – таким був вирок судді.

До слова, в Ковелі два роки іспитового строку отримав чоловік, який не хотів нікого вбивати, вирішив зберегти собі життя й не сиротити двох маленьких діток та відмовився від мобілізації.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер