<

Винуватець смертельної ДТП у Володимир-Волинському районі постане перед судом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 30.08.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 48-річним мешканцем Володимира-Волинського правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого та заподіяли іншому потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Зранку 02 березня 2017 року чоловік,  керуючи  технічно  справним   автомобілем  марки «Volkswagen T-5»,  рухався автодорогою сполученням   «Устилуг – Луцьк – Рівне» з боку Володимира-Волинського в напрямку Устилуга, – повідомляє Волинь.

В умовах ожеледиці він не вибрав безпечну швидкість та на заокругленні дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення свого авто із зустрічним   автомобілем   марки   «Renault Trafic».

Унаслідок ДТП 53-річна пасажирка «Renault Trafic» загинула, а 36-річний водій цього автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Нині горе-водія, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Далі – слово за судом.




коментарів: 2
  1. Про яке розкаяння іде мова.Він навіть не вибачився перед людьми якім приніс горе в сімью,а ставспасати свою дупу,ліг в лікарню з видуманими травмами.

  2. Не те, що не вибачився, а навіть ні разу не зателефонував. Я син потерпілої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер